Galatasaray'dan Ulaşım Duyurusu - Son Dakika
Spor

Galatasaray'dan Ulaşım Duyurusu

Galatasaray\'dan Ulaşım Duyurusu

Galatasaray Kulübü, Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak Borussia Dortmund maçlarında metro seferlerinin yapılamayacak olmasından dolayı taraftarların sıkıntı çekmemesi için İETT otobüslerinin ücretsiz kullanılacağını açıkladı.

17.10.2014 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Kulübü, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Borussia Dortmund maçlarında metro seferlerinin yapılamayacak olmasından dolayı taraftarların sıkıntı çekmemesi için İETT otobüslerinin ücretsiz kullanılacağını açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten ulaşımla ilgili yapılan duyuruda, "Değerli taraftarlarımız; Sanayi - Seyrantepe metro hattında yapımı devam etmekte olan yeni metro tüneli inşaatı nedeniyle Seyrantepe'ye metro seferleri yapılamamaktadır. 18 Ekim Cumartesi akşamı oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe ve 22 Ekim Çarşamba günü oynanacak olan Galatasaray - Borussia Dortmund maçlarında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'ya erişim için Sanayi metro istasyonundan kalkacak İETT otobüslerini ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. 18 Ekim Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe maçı için maç günü saat 14.30'dan itibaren Sanayi Mahallesi metro istasyonundan kalkacak İETT otobüsleri ring seferleri ile taraftarların ulaşımını sağlayacaktır" denildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray'dan Ulaşım Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Çekmeköy İESK İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonu
    18:20 İstanbul Çekmeköy İESK İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonu

    Karabük'te düzenlenen İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda İstanbul Çekmeköy İESK, final maçında Denizli Yukatel İESK'yi yenerek şampiyon oldu. İstanbul temsilcisi, müsabakayı 3-0 kazandı.

  • Çaykur Rizespor, İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdü
    18:19 Çaykur Rizespor, İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

    Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri, dar alanda pas çalışması ve yarı sahada taktik çalışmasıyla tamamlandı.

  • Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısında Ali Koç'un İstifası Reddedildi
    18:19 Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısında Ali Koç'un İstifası Reddedildi

    İstanbul'da gerçekleştirilen Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı'nda, Ali Koç'un istifası ana gündem maddesi oldu. Toplantıya katılan 18 kulübün 15'i, Ali Koç'un istifasını reddederek başkanlık görevine devam etmesine karar verdi.

  • Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde kulüp hükmen mağlup sayıldı
    18:18 Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde kulüp hükmen mağlup sayıldı

    Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde 2. Amatör Küme Ereğli Grubu'nda oynanan bir karşılaşmada cezalı futbolcu oynatan kulüp, hükmen mağlup sayıldı. Zonguldak Futbol Disiplin Kurulu, yapılan itirazı kabul ederek kararını oy birliğiyle verdi. Cezası bitmeden müsabakada oynatılan oyuncu nedeniyle Cumaspor, 3-0 hükmen mağlup sayıldı ve oyuncuya 8 maç daha ceza verildi. Ayrıca, Cumasporlu Yönetici Ümit Üstün'e de 60 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

  • Samsun'da Polis Ekipleri Trafik Bilgilendirme Çalışması Yaptı
    18:06 Samsun'da Polis Ekipleri Trafik Bilgilendirme Çalışması Yaptı

    Samsun'da polis ekipleri, trafik kuralları konusunda bilgilendirme çalışması yaparak, trafik kazalarının önlenmesi ve yaya önceliği bilincinin oluşturulması için çaba sarf etti. İl merkezinde 204 araç sürücüsü ve 281 yayaya el broşürleri dağıtılarak bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi. Denetim ve bilgilendirme faaliyetlerinin sürekli olarak devam edeceği belirtildi.

  • Antalya Grand Slam Judo Turnuvası Başladı
    18:05 Antalya Grand Slam Judo Turnuvası Başladı

    Dünyanın en prestijli judo turnuvalarından Antalya Grand Slam, Antalya'da başladı. Türkiye'yi 21 kadın ve 25 erkek sporcu temsil ediyor. Turnuvaya 93 ülkeden toplam 652 sporcu katılıyor. İlk gününde 48, 60, 66 kiloda müsabakalar yapıldı. Milli judocu Sıla Ersin gümüş, Salih Yıldız ise bronz madalya kazandı. Turnuva 31 Mart'ta sona erecek.

  • Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başladı
    17:57 Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başladı

    Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde düzenlenen Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası'na 27 ülkeden 108 sporcu katılıyor. İlk gün erkekler ve kadınlar bireysel alet elemeleri gerçekleştirdi. Türkiye'yi erkeklerde 9, kadınlarda ise 5 sporcu temsil ediyor. Organizasyon 31 Mart'ta finallerle sona erecek.

  • TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi
    17:47 TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Kulübüne ve sarı-kırmızılıların futbol direktör yardımcısı Ayhan Akman ile kalecisi Günay Güvenç'e para ve hak mahrumiyeti cezaları verdi. Galatasaray'a 380 bin lira para cezası, Ayhan Akman'a 15 gün hak mahrumiyeti cezası ve Günay Güvenç'e 2 maç men ve 26 bin lira para cezası uygulandı. Kasımpaşa ve Adana Demirspor Kulüpleri ile Fatih Karagümrük de cezalar aldı.


Advertisement