Galatasaray'dan Yalanlama - Son Dakika
Spor

Galatasaray'dan Yalanlama

Galatasaray\'dan Yalanlama

Galatasaray Kulübü, bugün bir gazetede yer alan, “300 milyon liralık Arena Sigortasız Çıktı” haberini sert bir dille yalanladı.

26.12.2013 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Kulübü, bugün bir gazetede yer alan, "300 milyon liralık Arena Sigortasız Çıktı" haberini sert bir dille yalanladı.

Sarı-kırmızılı kulübün yaptığı açıklamada, "Bugün, Akşam Gazetesi'nin spor sayfasında yer alan, '300 milyon liralık Arena Sigortasız Çıktı' başlıklı Murat Tarhan imzalı, özel haber sık rastladığımız, 'uydurma haberler' zincirinin son halkası niteliğindedir. Tamamen hayal mahsulü olan haberin maksatlı olduğu açıktır. Tahmin edileceği gibi stadımız ilk günden beri sponsorumuz olan HDI Sigorta tarafından sigortalanmış olup, yazıda yapılmamış olduğu belirtilen tüm sigorta türleri kapsam altındadır. Yazının sadece yanlış ve eksik bilgiye dayalı olmadığı, maksatlı olduğu özellikle, "Galatasaraylı yetkililer bu konuda herhangi bir bilgi sahibi olmadıklarını söylediler" satırlarından da anlaşılmaktadır. Kimdir bu yetkililer? Kime sorulmuş, kimden bilgi istenmiştir.? Kamuoyunu yanıltmayı amaçlayan ve sonuç olarak bu sorumsuzca haberciliğin sorumluları hakkında her türlü yasal hakkımızı saklı tuttuğumuzu duyururuz" denildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray'dan Yalanlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement