Galatasaray Derbisi Öncesi Fenerbahçe'ye Kötü Haber - Son Dakika
Soğuk Haber News

Galatasaray Derbisi Öncesi Fenerbahçe'ye Kötü Haber

Fenerbahçe Galatasaray derbisi öncesi Moussa Sow'un sakatlığı ile bir şok daha yaşadı. Takımda sakat futbolcuların çokluğu nedeniyle Galatasaray derbisi öncesi kara kara düşünen İsmail Kartal , Sow'un da derbide forma giyemeyecek olması nedeniyle sıkıntılı günler geçiriyor.

14.10.2014 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de sakatlar kervanınada dahil olurken, yıldız futbolcunun derbide forma giyme şansının düşük olduğu öğrenildi.

TEDAVİSİNE İSTANBUL' DA DEVAM EDİLECEK

'inile oynadığı maçta adale ağrıları şikayeti ile oyundan çıkan ve çekilen MR'ında adale kasında ödem ve zorlanma tespit edilenmilli takım kadrosundan da çıkartılırken, oyuncunun tedavisine 'da devam edileceği açıklandı.

SOL AÇIKTA ALPER POTUK

'dan gelen bu haber üzerine Teknik Direktör 'da derbi onbirini şekillendirmeye başladı. Bekir'in cezalı olması nedeniyle hücum hattından bir yabancı oyuncuyu kesmek zorunda olan 'ın, 'un oynadığı sol açık pozisyonunda 'u görevlendirmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon sol dış mevkisinde forma giydiği zamanlarda başarılı bir performans ortaya koyan Alper'in, derbi maçta yine aynı görevi alacağı bildirildi.

ORTA SAHADA MEHMET TOPAL VE EMRE BELÖZOĞLU

Orta sahada 'ın yanında Kaptan 'na forma vermeyi planlayan 'ın, forvet arkasında yine 'ı görevlendireceği gelen haberler arasında.

'ın derbi süprizinin ise iki haftadır ilk onbirde forma şansı bulamayan Emanuel Emenike'ninmaçında forvet hattının uç bölgesinde görevlendirilmesi.

Emenike'nin güçlü fiziğinin ve attığı sprintlerin derbide rakip savunmayı hazırlıksız yakalamada etkili olacağı öngörüsünde olan 'ın, Nijeryalı oyuncunun geri dönüşünün de psikolojik değeri yüksek olan bu maçta olmasını planladığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Soğuk Haber News Galatasaray Derbisi Öncesi Fenerbahçe'ye Kötü Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement