Galatasaray, Eskişehirspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Eskişehirspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Galatasaray, Eskişehirspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

05.02.2015 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki antrenmanda Balçova Yaşamapor karşılaşmasında forma giyen oyuncular, günü rejenerasyon çalışmasıyla geçirdi. Diğer oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde taktik çalışma gerçekleştirildi. Antrenman soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Sabri Sarıoğlu ve Hamit Altıntop, günü tedaviyle geçirirken, Semih Kaya tedavisinin ardından düz koşulara başladı. Burak Yılmaz takımdan ayrı dayanıklılık ve sprint çalışması yaptı. Tedavisi tamamlanan Aydın Yılmaz ise kondisyoner ekibiyle birlikte takımdan ayrı bir çalışma yaptı.

Antrenmanı Ülker Elit Futbol Köyü öğrencileri de takip etti. Genç futbolcu adayları, Galatasaraylı yıldızlarla birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

Sarı-kırmızılı takım, Eskişehirspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın saat 14.00'te yapacağı antrenmanla devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray, Eskişehirspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement