"Fenerbahçe'ye Karşı Galibiyet Aldığımız İçin Çok Mutluyuz" - Son Dakika
Güncel

"Fenerbahçe'ye Karşı Galibiyet Aldığımız İçin Çok Mutluyuz"

Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Felipe Melo, Fenerbahçe'ye karşı galibiyet aldıkları için çok mutlu olduklarını ifade etti.

18.10.2014 23:38  Güncelleme: 00:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakan Tarhan - Ali Danaş, İstanbul-DHA

FELİPE MELO: FENERBAHÇE'YE KARŞI GALİBİYET ALDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ"

Sarı-kırmızılı takıımın Brezilyalı oyuncusu Felipe Melo, Fenerbahçe'ye karşı galibiyet aldıkları için çok mutlu olduklarını ifade etti. Melo, maçın ardından yaptığı açıklamada, derbi maçtan önce rahatsızlığı bulunduğunu belirterek, "Kendimi çok yorgun hissediyordum. Elimden gelen her şeyi yaptım ve bu maçta olabilmek için çok çalıştım. Çok ağrılar çektim. Galatasaray için her şeyi yaptım" dedi.

Felipe Melo'nun açıklamaları şu şekilde: "Fenerbahçe evinde ve dışarıda kendi oyununu oynamaya çalışan bir takım. Onlara karşı galibiyet aldığımız için taraftarlarımız ve kendimiz adına çok mutluyuz. Her zaman kendi takımım için çalışıyorum. İki gün öncesinde hastanelik oldum. Bu maça yetişebilmek için her şeyi yaptım. O yüzden sizden profesyonellere daha saygılı davranmanızı rica ediyorum. Hiçbir zaman maç öncesinde rakip takım oyuncularıyla ilgili konuşmadım. Böyle haberler yapmayın. Her takıma saygı duyan bir futbolcuyum. Hiçbir zaman maç öncesinde başka futbolcu hakkında konuşmuyorum."

BURAK YILMAZ: "SAKATLIĞIM GEÇMEDİ ANCAK BÖYLE BİR MAÇTA KESİNLİKLE SAHADA OLMAK İSTEDİM"

Sarı-kırmızılı takımın milli futbolcusu Burak Yılmaz, aldıkları sonucun sevindirici olduğunu ifade etti. Derbi maçın ardından açıklamalarda bulunan

Burak Yılmaz, Benim futbol geçmişime baktığınız zaman, eğer oynamakla alakalı ufacık bir ışık bile varsa sahada olduğumu hepiniz görmüşsünüzdür. Ben, Kayseri Erciyesspor maçında sakatlandım. Onun ardından 15 gün geçti. Hiç kendimi anlatmam, böyle şeyleri sevmem ama o kadar kötü bir durumda bırakıldım ki bunları söylemek zorunda hissediyorum. 15 gün boyunca hiç takımla çalışamadım. Özel sağlık ekibi ve fizyoterapistlerle çalışmak zorunda kaldım. Söylenmez belki ama bugün de iğne oldum. Sakatlığım geçmedi ancak böyle bir maçta kesinlikle sahada olmak istedim. Milli görev, milli duygu benim için şereftir, namustur. Hiçbir zaman kaçmadım, kaçmam da. Ayrıca milli takım kadrosundan çıkartılmam da benden kaynaklı değil. Milli takım ve kendi doktorlarımızın aldığı karardan dolayı Çek Cumhuriyeti maçında sahada olamayacağım için kadrodan çıkarıldım. Söylediklerimin hepsi yüzde 100 doğrudur. Hiçbir zaman yalan söylemedim. 15 gündür çok kötü bir durumdaydım" ifadelerini kullandı.

UMUT BULUT: "ALVES'İN KIRMIZI KART GÖRMESİ BİZE AVANTAJ SAĞLADI"

Sarı-kırmızılı oyuncu Umut Bulut ise, Fenerbahçe karşısında güzel bir galibiyete imza attıklarını belirtti. Maça iyi başlamadıklarını ifade edenUmut, "Fenerbahçe 10 kişi kaldıktan sonra baskımız yoğunlaştı. Olcan'ın pozisyonu gol olsaydı, maç daha farklı olabilirdi ama neticede kazanan taraf biz olduk. Alves'in kırmızı kart görmesi bize çok avantaj sağladı" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile yapacakları maç hakkında konuşan Umut Bulut, "Bu galibiyet mutlaka artı bir motivasyon sağlayacaktır. Fenerbahçe galibiyeti bizim için çok önemli. Camiamız ve taraftarlarımız için de. Moral bulmamız için de önemliydi. İnşallah Dortmund maçını da kazanarak, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk galibyetimizi alırız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Fenerbahçe'ye Karşı Galibiyet Aldığımız İçin Çok Mutluyuz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement