Galatasaray, "Genç Yıldız Serdar Aziz" İfadesini Twitter'dan Sildi - Son Dakika
Spor

Galatasaray, "Genç Yıldız Serdar Aziz" İfadesini Twitter'dan Sildi

Galatasaray, 25 yaşındaki yeni transferi Serdar Aziz'i twitter'dan "Genç yıldız" diye tanıtınca tepkilerin hedefi oldu, apar topar tweet'i sildi.

22.06.2016 13:56  Güncelleme: 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray sezonun ilk transferini Bursaspor'dan gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılı ekip, Bursaspor'un 25 yaşındaki stoperi Serdar Aziz'i renklerine bağladı. Serdar Aziz'in bugün Galatasaray'a imza atması beklenirken, 25 yaşındaki futbolcunun maliyeti konusunda sarı-kırmızılı taraftarların itirazları bulunuyor.

APAR TOPAR SİLİNDİ

Serdar'ın maliyeti konusunda Galatasaray'dan henüz resmi bir açıklama gelmezken, sarı-kırmızılıların televizyon kanalı GSTV'nin resmi Twitter hesabından atılan bir tweet tepkiler üzerine silindi. Galatasaray televizyonunun resmi Twitter hesabından, "Genç yıldız Serdar Aziz bugün saat 14.00'te canlı yayında kendisini Galatasaraylı yapacak olan imzayı atacak" ifadelerinin yer aldığı bir duyuru paylaşıldı.

GENÇ YILDIZ İFADESİ KIZDIRDI

"Genç yıldız Serdar Aziz" ifadelerinin yer aldığı tweet, Galatasaraylı taraftarların tepkisine neden oldu. Gelen çok sayıda tweet üzerine, bu paylaşım sayfadan kaldırıldı.

Galatasaray, "Genç Yıldız Serdar Aziz" İfadesini Twitter\'dan Sildi

Son Dakika Spor Galatasaray, 'Genç Yıldız Serdar Aziz' İfadesini Twitter'dan Sildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Besiktaşk: aptallar toplulugu 3 2 Yanıtla
  • dogan: 25 yaşında gen tabiki ne demek lazım 2 0 Yanıtla
  • Bjk li: Oh be biz kurtulduk bursall almaktan en azlndan bi yerimiz kaslnmaz artlk gs li ler dusunsun artlk kalca bolgesinde kaslntl yapar. Bol bol biz de kaslntlyl allrlz bjk olarak tabi bursa seftalisi mazallah 0 0 Yanıtla

Advertisement