Galatasaray, Gökhan Değirmenci İçin Harekete Geçti - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Gökhan Değirmenci İçin Harekete Geçti

Galatasaray, Gökhan Değirmenci İçin Harekete Geçti

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, sezon sonunda Kayseri Erciyesspor'la sözleşmesi bitecek Gökhan Değirmenci'yi gündemine aldı.

22.04.2015 21:11  Güncelleme: 21:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun kale için sürpriz bir ismi gündemine aldığı belirtiliyor.

Fernando Muslera'nın yedeği olarak önemli alternatif düşünen sarı-kırmızılıların 1 numaralı gözdesinin Süper Lig'den olduğu konuşulmaya başlandı. Galatasaray'da performansından memnun kalınmayan Sinan Bolat'ın yerine Gökhan Değirmenci'nin transfer edileceği iddia ediliyor.

BONSERVİS ÖDENMEYECEK

"Örümcek Adam" lakaplı Kayseri Erciyesspor'un 1 numarası Gökhan Değirmenci'nin sözleşmesi sona eriyor ve transferi durumunda kulübüne bonservis bedeli ödenmeyecek.

Hayalinin milli takım olduğunu açıklayan 26 yaşındaki kaleci, en kısa sürede hedeflerine ulaşmak istediğini bildirdi. Süper Lig'den en beğendiği kaleciyi Fernando Muslera olarak açıklayan Gökhan, "Onur Kıvrak da en iyilerden. İdolüm Oscar Cordoba'ydı" diye konuştu.

Gökhan, Süper Lig'de en çekindiği ismin Burak Yılmaz olduğunu söyledi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray, Gökhan Değirmenci İçin Harekete Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • mal: Ben iyi kaleciyim.2,3 binlira versinler oynarim ben.halisahada biri sakatlaninca beni cagiriyolar evden.para vermiyom halisahaya.cuzdan evde de kalmis diyom.hanima kaleci eldiveni aliim dedim mal dedi.gittim ikibucuk kilo. 2 3 Yanıtla
  • yorgun demokrat: Fenerliyim ama gökhanın iyi kaleci olduğunu biliyorum erciyesin durumu kaleciyi bağlamaz lig de en adaletsiz maç yönetimi gösterilenlerden biri erciyes çok efendi.bir başkanları var bir kaşık.suda fırtınar.koparmadı inşallah gökhanı gs ye vermez 2 2 Yanıtla
  • malın kardesi: Abim mal.yengeme eldiven aldiramayinca yün aldi örsün diye.3 ayda bitti yuz lira tuttu. 2 1 Yanıtla
  • Misafir88: Avantası yoksa kimsenin yüzüne bile bakmazlar 2 1 Yanıtla
  • orhan: Çok güzel olur hamza hoca bide fenere inat emenikeyide alın 0 0 Yanıtla
  • orhan: Çok güzel olur bu transfer hamza hoca bide emenikeyide alın fenere inat olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement