Galatasaray Golcüsüne Güveniyor: Burak Yılmaz - Son Dakika
Spor

Galatasaray Golcüsüne Güveniyor: Burak Yılmaz

Galatasaray Golcüsüne Güveniyor: Burak Yılmaz

Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray'da golcü Burak Yılmaz'ın antremanlardaki performansı telnik ekibi mutlu ediyor.

08.03.2015 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 23. haftasında Kadıköy'de Fenerbahçe'ye konuk olacak Galatasaray'da Burak Yılmaz'ın formu sarı kırmızılı ekipte güven sağlıyor.

Geride kalan 22 haftada 19 maça çıkan Burak Yılmaz kaydettiği 13 gol ile gol krallığında 14'er gol ile zirvede olan Ba ve Fernandao'yu takip ediyor. Sakatlığı geçen milli yıldız, son 5 yılda gol krallığı yarışında hep ilk üçte yer alarak bitiricilik konusundaki yeteneğini kanıtlamış bir isim.

Burak'ı Neymar, Messi, Cavani takip ediyor

Ayrıca Avrupa’nın beş büyük ligi (İngiltere Premier League, Almanya Bundesliga, İspanya La Liga, İtalya Serie A, Fransa Ligue1) ve Spor Toto Süper Lig’i kapsayan Opta verilerine göre, Burak Yılmaz net gollük pozisyonları gole çevirmedeki becerisiyle Avrupa’da ikinci sırada bulunuyor. 20’nin üzerinde net gollük pozisyona giren futbolcular, bu pozisyonları gole çevirebilme oranları açısından sıralandığında, 24 pozisyonda 11 gol kaydeden Burak, yüzde 46’lık oranıyla Ronaldo’nun ardından ikinci sırada yer alıyor. Burak’ı Neymar, Gignac, Messi, Austin, Vietto ve Cavani takip ediyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray Golcüsüne Güveniyor: Burak Yılmaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement