Galatasaray'ı Karıştıracak! Tudor'un Gelişine Olay Benzetme - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ı Karıştıracak! Tudor'un Gelişine Olay Benzetme

Galatasaray\'ı Karıştıracak! Tudor\'un Gelişine Olay Benzetme

Galatasaray'ın eski başkanlarından Duygun Yarsuvat, eski teknik direktör Mustafa Denizli ve yeni teknik direktör Tudor'un gelişiyle ilgili flaş açıklamalar yaptı.

23.02.2017 23:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın eski başkanlarından Duygun Yarsuvat, eski teknik direktör Mustafa Denizli ve yeni teknik direktör Tudor'un gelişiyle ilgili flaş açıklamalar yaptı.




Galatasaray'ın eski başkanlarından Duygun Yarsuvat, eski teknik direktör Mustafa Denizli hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.



TRT Radyo'ya konuşan Duygun Yarsuvat, "Riva arazisi büyük bir hazineydi. Harekete geçirilmesi gerekiyordu ancak zamanlama kötü. Asıl hata ise Florya'nın da Riva'yla aynı pakete dahil edilmesiydi. Florya çok değerli bir yerde. Bu anlaşma Galatasaray'ın lehine değil. 45 milyon lira aldı Galatasaray. 170-220 milyon arası bir ücret de Denizbank'a gitti. Ama hala o bankaya olan borç bitmedi" dedi.



"Soğuk deplasmana gidemezdi"

Galatasaray'daki teknik direktör sorunuyla ilgili de konuşan Yarsuvat, "Avrupa'dan elendikten sonra Hamza Hoca'yı getirdik. Çok da başarılı oldu. 3 kupa aldı. Yönetimin hatası onu göndermekti. Hamzaoğlu'nun gönderilmesinin ardından her şey çorap söküğü gibi gelişti. Mustafa Denizli tercihi de kötüydü. Denizli zaten soğuk havalı deplasmanlara gidemezdi. Yaşı ortada. Ayakta durup maç izleyemezdi." şeklinde konuştu.



"Komşu kızını ayartmış gibi"

Tudor'un geliş şeklini doğru bulmadığını söyleyen Yarsuvat, sözlerini şöyle sürdürdü.

"Riekerink'i bey ilan ettiler. Ama her şeye rağmen şu aşamada gönderilmesi hataydı. Igor Tudor'un geliş şeklini Galatasaray kültürüne yakıştıramıyorum. Sanki komşu kızını ayartmış gibi. Ayıp" Goalbien

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray'ı Karıştıracak! Tudor'un Gelişine Olay Benzetme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement