Galatasaray'ın Danimarka Kampı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın Danimarka Kampı

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Danimarka'da sürdüren Galatasaray, bugün Aarhus takımıyla hazırlık maçı oynayacak olmasına karşın, sabah saatlerinde antrenman yaptı.

26.07.2016 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Danimarka'da sürdüren Galatasaray, bugün Aarhus takımıyla hazırlık maçı oynayacak olmasına karşın, sabah saatlerinde antrenman yaptı.

Teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, kondisyon, pas ve taktik çalışmalarının ardından, dar alanda yüksek tempolu çift kale maç oynadıkları belirtildi.

Sarı-kırmızılı ekipte tedavileri süren oyunculardan Serdar Aziz ile Selçuk İnan'ın, antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştığı, daha sonra ise kondisyon ve kuvvete dayalı ekstra bir program gerçekleştirdiği kaydedildi.

Sakatlıkları bulunan Cenk Gönen ile Semih Kaya'nın da özel programları dahilinde hazırlıklarını sürdürdüğü paylaşıldı.

Galatasaray, Danimarka Süper Ligi ekiplerinden Aarhus ile bu akşam TSİ 20.45'te Ceres Park'ta bir hazırlık müsabakası yapacak.

Semih Kaya: "Hiçbir sıkıntım yok"

Sarı-kırmızılı futbolcu Semih Kaya, GSTV'ye yaptığı açıklamada, sakatlık durumuyla ilgili sıkıntısının bulunmadığını söyledi.

Çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Semih, "Hiçbir sıkıntım yok. Milli takım sonrası ufak bir sakatlık yaşamıştım. Onu da yavaş yavaş atlatıyorum. Bir hafta içinde takımla çalışmalara başlayacağım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray'ın Danimarka Kampı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kapaklı'da trafik uygulaması: 1471 araç kontrol edildi, 138 sürücüye ceza kesildi
    16:16 Kapaklı'da trafik uygulaması: 1471 araç kontrol edildi, 138 sürücüye ceza kesildi

    Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen trafik uygulamasında 1471 araç kontrol edildi ve 138 araç sürücüsüne toplamda 525 bin 257 lira idari para cezası kesildi. Ayrıca kasksız motosiklet sürücülerine kasklarını tedarik etmeden trafiğe çıkış izni verilmedi. Öte yandan Kapaklı ilçesinde bir evde ruhsatsız tabanca ele geçirildi ve zanlı gözaltına alındı. Ergene ilçesinde ise bir iş yerinde 2 bin 200 makaron ve tütün ele geçirildi, iş yeri sahibi hakkında işlem yapıldı.

  • Sivasspor, Fenerbahçe maçı için antrenmanlarını sürdürdü
    15:54 Sivasspor, Fenerbahçe maçı için antrenmanlarını sürdürdü

    Sivasspor, Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde bugün yapılan antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman ısınma hareketleri, pas çalışmaları, çıkış koşuları, şut çalışması ve taktik maçıyla tamamlandı. Sivasspor, yarın basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek. Sivasspor ile Fenerbahçe, 22 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacak.

  • Sarıyer'de Taksici Cinayeti: Yabancı Uyruklu Şahıs Tarafından Bıçaklanan Taksici Son Yolculuğuna Uğurlandı
    15:53 Sarıyer'de Taksici Cinayeti: Yabancı Uyruklu Şahıs Tarafından Bıçaklanan Taksici Son Yolculuğuna Uğurlandı

    Sarıyer'de aracına binen yabancı uyruklu şahıs tarafından 5 yerinden bıçaklandıktan sonra hayatını kaybeden taksici son yolculuğuna uğurlandı. Taksici için cenaze namazı kılındı ve Feriköy Mezarlığı'nda defnedildi. Olayın detayları ve taksicilerin güvenliği konusunda açıklamalar yapıldı.

  • Mersin'de PTT 52. Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışması Bölge Seçmeleri Gerçekleştirildi
    15:50 Mersin'de PTT 52. Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışması Bölge Seçmeleri Gerçekleştirildi

    Mersin'de düzenlenen PTT 52. Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışması Bölge Seçmeleri'ne 124 personel katıldı. Yarışmalarda erkekler ve kadınlar kategorisinde dereceye girenler Türkiye Geneli Eleme Yarışması'na katılma hakkı kazandı. Mersin PTT Başmüdürü Recep Öztürk, etkinliğin sosyal dayanışmayı arttırdığını ve sportmenlik ruhunu geliştirdiğini belirtti.

  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    15:39 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, 1,5 saat sürdü. Isınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından geniş alanda çift kale maç yapıldı. Gaziantep FK, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

  • Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı
    15:19 Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı

    Denizlispor'dan yapılan açıklamaya göre 24 yaşındaki Bekir Turaç Böke'nin yapılan son tetkiklerde sol arka adalesinde yırtık tespit edildiği ve sezonu kapattığı öğrenildi. TFF 2. Lig'de mücadele eden ve düşme hattında olan Denizlispor'a bir kötü haber geldi.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor
    15:13 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Mondihome Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda dinamik ısınma ve sonuçlandırma çalışmaları gerçekleştirildi. Sakatlığı bulunan Onuachu ise takımla çalışmalarını sürdürerek maçta forma giyebilme ihtimali bulunuyor.

  • Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçını kazanmak istiyor
    15:03 Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçını kazanmak istiyor

    Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, 20 Nisan Cumartesi günü sahasında Yukatel Adana Demirspor ile yapacağı maçı kazanmak istiyor. Teknik direktör Markus Gisdol, Adana Demirspor'un güçlü bir rakip olduğunu belirterek, takımın maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Gisdol, ayrıca takımın geldiği durumun iyi olduğunu ve sezon sonuna kadar ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini vurguladı.


Advertisement