Galatasaray'ın Fenerbahçe Galibiyetinde Perde Arkası... - Son Dakika
Güncel

Galatasaray'ın Fenerbahçe Galibiyetinde Perde Arkası...

Galatasaray\'ın Fenerbahçe Galibiyetinde Perde Arkası...

Galatasaray, kötü başladığı Fenerbahçe derbisini Sneijder'in iki muhteşem golüyle kazanmanın keyfini doyasıya yaşıyor.

19.10.2014 21:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, kötü başladığı Fenerbahçe derbisini Sneijder'in iki muhteşem golüyle kazanmanın keyfini doyasıya yaşıyor.

Sarı kırmızılı ekip, Fenerbahçe maçının ilk yarısındaki kötü oyunun ardından soyunma orasına gergin bir şekilde gitmişti. İşte o anlarda soyunma odasında şunlar yaşandı:

İlk yarıdaki kötü oyunun ardından futboldan tatmin olmayan oyuncular soyunma odasında kendi aralarında yüksek sesle konuşup, herkesin sahada ne yapacağını tartışıyordu. Hafta içi antrenmanda ayağı burkulan ancak iğneyle sahaya çıkmayı tercih eden Olcan bağırarak söze girdi: "Herkes taşın altına elini soksun."

Olcay ardından ilk yarıda Emenike'ye pozisyonlar veren Semih ve sağ kanatta aksama yaşanmasından dolayı Veysel'in yanına giderek motive etti. Prandelli ise sahaya çıkmadan önce, "Bu maçı alacağımıza eminim, kendinize güvenin, dikine oynayın" diyerek takımını ateşledi. Karşılaşmanın ardından Prandelli, "Herkesi tebrik ediyorum. Ancak, Çarşamba günü önemli bir maçımız var. Herkesin ayağı yere basmalı. Hata yapanı affetmem" diye konuştu ve henüz Fenerbahçe maçının keyfi bile doyasıya yaşanmadan Borussia Dortmund maçının hazırlıklarını başlatmış oluyordu.

Derbinin öncesinde en çok merak edilen konulardan biri de Felipe Melo'nun daha önce gerginlik yaşadığı Fenerbahçeli Emre Belözoğlu ile Volkan Demirel arasında yine bir gerginlik olup olmayacağıydı. Maçta bir gerginlik olmadı. Emre ile Volkan karşılaşma içinde sakatlık geçirdiler, hatta Emre 90 dakikayı tamamlayamadan sahayı terk etmek zorunda kaldı.

MAÇ SONRASI MELO HERKESİ ŞAŞIRTTI.

Galibiyet sevincini taraftarlara üçlü çektirerek kutlayan, ardından soyunma odasına gelen Melo, ismini bilmediği Fenerbahçeli bir görevliye, "Volkan ve Emre iyi mi? Lütfen geçmiş olsun dileklerimi iletin" dedi. Melo, Fenerbahçeli iki meslektaşının bu kez sakatlıklarını merak etmiş ve onlara centilmence bir dilekte bulunmuştu.

BURAK YILMAZ DORTMUND MAÇINDA DA SAHADA

Ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle milli maçlarda yer alamayan ancak bir antrenmanla Fenerbahçe derbisine çıkan Burak Yılmaz'ın Dortmund maçında da oynayacağı ve sakatlığının iyi durumda olduğu bildirildi.

SELÇUK SNEIJDER'İ KUCAKLADI

Attığı iki muhteşem golle maçın kahramanı olan Sneijder'i önce kaptan Selçuk İnan, sonra Başkan Ünal Aysal tebrik etti. Kaptan Selçuk, takım arkadaşının yanına giderek tebrik ederken, parasını aldığı için takım arkadaşları tarafından dışlanacağı dedikodularının da önüne geçilmiş oldu. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray'ın Fenerbahçe Galibiyetinde Perde Arkası... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Diyarbakır'da Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi Açıldı
    23:14 Diyarbakır'da Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi Açıldı

    Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Bilim Eğitim Vakfı tarafından yürütülen AB destekli proje kapsamında, gençlerin dijital sektörlerde istihdamının arttırılması hedefleniyor. Projenin açılışı Diyarbakır Gastro İnovasyon Merkezi'nde gerçekleştirildi. DTSO Başkanı Mehmet Kaya, gençlerin ve kadınların işgücüne katılımının düşük olmasının önemli bir sorun olduğunu belirterek, projenin bu soruna çözüm üretmeyi hedeflediğini ifade etti. Proje kapsamında gençlere eğitimler ve işletmelerle eşleştirme çalışmaları yapılacak.

  • Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze Ramazan Ayı Vesilesiyle İftar Programı Düzenledi
    23:11 Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze Ramazan Ayı Vesilesiyle İftar Programı Düzenledi

    Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze, Müslüman diplomatlar ve siyasetçiler ile Tüm Gürcistan Müslümanlar İdaresi yetkililerine iftar verdi. Programda konuşan Kobakhidze, ülkesinde yaşayan Müslümanların, Gürcistan'ın gelişmesi ve kalkınmasına önemli katkı sağladıklarını ifade etti. Gürcistan'daki tüm Müslümanların kardeşlik ve barış içinde yaşadıklarını kaydeden Kobakhidze, devletin Müslüman toplumuna sağladığı desteklerin artacağını belirtti.

  • İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız
    23:05 İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, seçimlerin huzur ve güven ortamında yapılması görevinin İçişleri Bakanlığı'na ait olduğunu belirterek, 600 bin mesai arkadaşıyla seçim sürecinde bu huzuru ve güveni sağlayacaklarına inandıklarını söyledi. Yerlikaya ayrıca, terör örgütleri ve organize suç örgütleriyle mücadelede elde ettikleri başarıları vurgulayarak, devletin ve milletin iradesinden daha büyük bir güç olmadığını ifade etti.

  • AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor
    23:02 AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor

    AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, İl Başkanı Raşit Ocak liderliğinde gerçekleştirdiği çalışmalarla seçmenleri etkilemeye devam ediyor. Örgütlü bir şekilde yapılan bilgilendirme ziyaretlerinde sorular samimiyetle cevaplanırken, sıkıntı yaşanan alanlarda çözümler üretiliyor. Kadınlar ve gençlerin talepleri ise öncelikli olarak değerlendiriliyor.

  • İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması
    22:55 İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirerek, "O artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur.


Advertisement