Galatasaray'ın Genç Golcüsü Sinan Gümüş'ü Fenerbahçe Maçı Heyecanı Sardı - Son Dakika
Güncel

Galatasaray'ın Genç Golcüsü Sinan Gümüş'ü Fenerbahçe Maçı Heyecanı Sardı

"fenerbahçe'ye kim gol atmak istemez ki" Galatasaray'ın bu sabahki antrenmanı öncesinde genç futbolcusu Sinan Gümüş açıklamalarda bulundu ve 'Fenerbahçe'ye gol atmak ister misin?

08.10.2015 13:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"fenerbahçe'ye kim gol atmak istemez ki"

Galatasaray'ın bu sabahki antrenmanı öncesinde genç futbolcusu Sinan Gümüş açıklamalarda bulundu ve 'Fenerbahçe'ye gol atmak ister misin?' sorusuna "Kim istemez ki" cevabını verdi.

Ligin 9. haftasında Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçında Hamza Hamzaoğlu'nun görev vermesi halinde sahada yer almak istediğini ve gol atmak istediğini kaydeden Sinan Gümüş, "Gençlerbirliği maçından 3 puan almamız lazım. Benfica maçında da 1 veya 3 puan iyi olur. Fenerbahçe maçı da çok önemli. Geçen sezon kadroya girmiştim. Bu maçta da kadroda olup takımıma katkı sağlamak isterim" açıklaması yaptı.

Bir basın mensubunun 'Fenerbahçe'ye karşı gol atmak ister misin?' sorusuna ise genç futbolcu, "Fenerbahçe'ye karşı kim gol atmak istemez ki?" cevabını verdi.

Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını Başkan Dursun Özbek de takip etti

Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını milli oyuncularından eksik sürdürürken, çalışmayı Başkan Dursun Özbek de takip etti. İdman öncesi Başkan Özbek, Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve futbolcularla tokalaştı. İdman devam ederken sakatlığı bulunan Podolski idman sahasına gelerek Başkan Özbek ile kısa bir konuşma yaptı ve birlikte bir müddet Başkan'ın yanına oturarak antrenmanı izledi.

Kevin Großkreutz maça hazır !..

Bu arada transferinin tamamlanması için Ocak ayındaki ara transfer döneminin beklendiği Kevin Großkreutz da çalışmalarını sürdürüyor.

Transferin son gününde evrakları yetiştirilemediği için oynama yasağı bulunan Alman oyuncu hazırlık maçında sahne alacak. Grosskreutz cumartesi günü Panthrakikos ile Yunanistan'da yapılacak hazırlık karşılaşmasında ilk kez forma giyecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray'ın Genç Golcüsü Sinan Gümüş'ü Fenerbahçe Maçı Heyecanı Sardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement