Galatasaray'ın Kadro Düşünmediği Chedjou'ya Çin'den Talip Çıktı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın Kadro Düşünmediği Chedjou'ya Çin'den Talip Çıktı

Galatasaray'ın kadroda düşünmediği Kamerunlu Chedjou için Çin'den talip çıktı. Guizhou Zhicheng kulübü, savunmacı için 2.5 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

14.01.2017 06:30  Güncelleme: 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'a Chedjou piyangosu... Sarı-Kırmızılılar'ın ikinci yarıda kadroda düşünmediği ve 2.2 milyon Euro'luk maliyetinden kurtulmak için sözleşmesini fesh etmeyi planladığı Kamerunlu savunmacıya sonunda Çin'den talip çıktı.

YÖNETİM UĞRAŞ VERİYORDU

31 yaşındaki savunmacı, Sarı-Kırmızılı kulüpten ikinci yarıdaki ücreti olan 1.1 milyon Euro'nun tamamını talep ederken, yönetim 500 bin Euro'ya bu işi bitirmeyi düşünüyordu.

ÇİN'DEN GELEN TEKLİF OH DEDİRTTİ

Tam da bu sırada, Çin'de Süper Lig'e yeni yükselen Guizhou Zhicheng kulübü devreye girdi ve Chedjou ile görüşmek için Galatasaray'dan izin istedi. Henüz resmi teklif sunulmasa da, gözden çıkarılan bonservis ücretinin 2.5 milyon Euro olduğu öğrenildi.

ÇALIK'IN PARASI ÇIKACAK

Bu girişim yönetimde sürpriz etkisi yaratırken, görüşme izininin hemen verildiği belirlendi. Eğer Chedjou da teklifi kabul ederse, Galatasaray yeni transferi Ahmet Çalık'ın 2.5 milyon Euro'luk bonservis parasını çıkarmış olacak. Ayrıca Kamerunlu'ya fesih bedeli ödenmeyecek ve maaş bütçesinde de 2.2 milyon Euro'luk yer açılacak.

(Fanatik)

Galatasaray\'ın Kadro Düşünmediği Chedjou\'ya Çin\'den Talip Çıktı
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray'ın Kadro Düşünmediği Chedjou'ya Çin'den Talip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement