Galatasaray'ın Taraftar Grubu Ultraslan'dan, Şırnak'taki Köy Okullarına Yardım - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın Taraftar Grubu Ultraslan'dan, Şırnak'taki Köy Okullarına Yardım

Galatasaray\'ın Taraftar Grubu Ultraslan\'dan, Şırnak\'taki Köy Okullarına Yardım

Galatasaray'ın taraftar grubu UltrAslan, 'Bir dilek tutun, geliyoruz.

22.03.2014 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın taraftar grubu UltrAslan, 'Bir dilek tutun, geliyoruz. Köy okullarına koşuyoruz' yardım kampanyası kapsamında Şırnak'taki 8 köy okuluna giyim ve kırtasiye malzemesi gönderdi.

UltrAslan taraftar grubunun gerçekleştirdiği, 'Bir dilek tutun, geliyoruz. Köy okullarına koşuyoruz' yardım kampanyası altında topladığı 108 koliden oluşan yardımlar, Şırnak merkeze bağlı 8 köy okuluna dağıtıldı.

UltrAslan Şırnak Koordinatörü Sami Çakan ve yardımcısı Kürşat Kaya tarafından Dağkonak, Özveren, Fatih, İkizce, Yoğurtçular, Kurtuluş, Toptepe, Geçitboyu köylerindeki ilköğretim okullarına toplamda 500 adet bot, 500 adet çanta, 300 adet eğitim seti, 100 adet kırtasiye malzemesi ve giyim malzemesi öğrencilere dağıtıldı. Yardımları alan öğrenciler mutlulukları yüzlerinden okunurken, öğrenciler UltrAslan üyelerine teşekkürlerini etti. Yardım dağıtımında çocukların Galatasaray'ı gördüklerinde çok sevindiklerini ifade eden UltrAslan Şırnak Koordinatörü Sami Çakan, "UltrAslan dünyanın en büyük taraftar gruplarından biridir. Bunu yaptığı yardımlar ile herkese gösterdi. UltrAslan Genel Koordinatörümüz Veysel Giley ve UltrAslan Yurtiçi Koordinatörümüz Danış Karakaş'ın eğitime bu tür yardım ve destekleri herkesçe bilinmektedir. Şırnak'a gönderilen yardımlar için kendilerine teşekkürlerimizi sunuyorum. Öğrencilere malzeme dağıtımı yaparken çok sevindiler tek tek teşekkür ettiler. Bizde çok mutlu olduk" dedi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray'ın Taraftar Grubu Ultraslan'dan, Şırnak'taki Köy Okullarına Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement