Galatasaray'ın Yeni Golcüsü, Yeni Takımına Övgüler Yağdırdı Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Galatasaray'ın Yeni Golcüsü, Yeni Takımına Övgüler Yağdırdı Açıklaması

Serhan TÜRK-İSTANBUL-DHA STSL Turgay Şeren Sezonu ilk hafta maçında Kardemir Karabük ağlarını havalandırarak Galatasaray'a 3 puanı getiren Eren Derdiyok, Cumartesi günü oynanacak Akhisar Belediye maçı öncesi basının karşısına çıktı.

25.08.2016 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serhan TÜRK-İSTANBUL-DHA

STSL Turgay Şeren Sezonu ilk hafta maçında Kardemir Karabük ağlarını havalandırarak Galatasaray'a 3 puanı getiren Eren Derdiyok, Cumartesi günü oynanacak Akhisar Belediye maçı öncesi basının karşısına çıktı. Karabük mücadelesi için, "Galibiyetle başlamak istemiştik, hedefimize ulaştık. Oynadığımız futbolun çok daha kaliteli olması gerekiyor. İlk maçların zor geçeceğini söylemiştik. Daha da iyi olacağımızı düşünüyorum" diye konuştu. Eren Derdiyok'un basın toplantısında, Galatasaray'ı takip eden muhabirlerin sorularına verdiği yanıtlar şöyle:

"HOCAYA BAĞLI"

"Lukas ile birlikte oynadığımızda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Ama birlikte oynayıp oynamayacağımız hocamızın tercihine bağlı."

"EN BÜYÜK CAMİAYA GELDİM"

"Ben en büyük camiaya geldim. Elimden geldiğini yapmak istiyorum. Ne kadar çok oynarsam şampiyonluğa katkı duyarsam o kadar mutlu olurum. Elimden geleni takıma vermek istiyorum."

"KENARLARDAN BESLENİYORUM"

"İlk kez Karabük maçında ilk 11'de sahaya çıktım. Zamanla her şey oturacak ama bunun için süreç gerekecek. Birlikte, konuşarak, çalışarak saha içi pozisyonlarımızı ve görevlerimizi öğreneceğiz. Her forvet ya da oyuncunun kendine göre bir özelliği var. Ben de kenarlardan beslendiğimde daha çok gol atıyorum. Ama sırf benim için bu sistemle oynayamayız."

"BASKIYA HAZIR OLUNMALI"

"Burası beklentileri yüksek bir kulüp. Forvet olarak hem olumlu hem olumsuz daha çabuk göze batıyorsunuz. Baskı elbette olacak, her oyuncu buna hazır olmalı. Çünkü burada başarı odaklı oynuyoruz."

"BURAK YILMAZ'I ARATMAYACAĞIM"

"Burak abi burada elinden geleni yaptı. Onun oyun stilini çok severim. Onu aratmamaya çalışacağım."

"HEDEF GALİBİYET"

" Manisa'da zor bir maç bizi bekliyor, galibiyet için gideceğiz. Karabük maçında İstediğimiz topu oynayamadık ama mücadeleyi kazandık. Akhisar ise ilk maçta kazanarak iyi takım olduklarını gösterdiler. Onlara göre kendimizi hazırlayacağız."

"HEDEF TAKIMIN BAŞARISI"

"Kendime henüz hedef koymadım. Buraya takımın başarısı için geldim. Gollerle takıma katkı sağlarsam ne mutlu bana. Takım kazandığında ben gol atmasam da olur. Takım için en iyisi olsun."

"KAPASİTEME ULAŞMADIM"

"Milli takım sonrası bir iki hafta tatilim oldu. Çocuğum dünyaya geldi ve İstanbul'da kaldım. Kasımpaşa ile ikinci kampa katıldım. İyi bir şekilde çalıştık. Galatasaray ile anlaştıktan sonra 3-4 gün transfer konusuyla geçti. Vücut hazırlığımı kaybettim. Takımla başladıktan sonra toparlanmam gerekiyordu. Beşiktaş maçında erken oyuna girince zorlandım da. İdmandan idmana maçtan maça daha iyi oluyorum. Daha kapasiteme ulaşmadım."

REKABET BAŞARI GETİRİR"

"İyi çalışıp formayı kapmak istiyorum. Bir forvete daha ihtiyaç duyulursa saygıyla karşılarım. Rekabet ne kadar olursa başarı da daha o kadar kolay gelir."

"ÇOK İYİ KARŞILANDIM"

"Takım arkadaşlarım beni beklediğimden de iyi karşıladı. Cana yakın, tecrübeli oyuncular var. Bu benim için avantaj. Selçuk abi, Wesley, Hakan abi takımdaki tüm isimler bana çok yakın davranıyor."

"DÖRT DÖRTLÜK HOCAMIZ VAR"

"Birçok hocayla çalıştım. Riekerink bana enerji veriyor. Sıkıntım olduğunda gidip konuşabileceğim bir isim. Eksiklerimizde yardımcı oluyor. Gerçekten dört dörtlük bir hocamız var."

"TARAFTARA ARMAĞAN"

"Futbolcu olarak taraftar önünde oynamayı çok seviyoruz. Konya'daki Beşiktaş maçında meşaleler nasıl içeri alındı ilgilenmiyorum, bilmiyorum. Ama orada asıl taraftarın desteğini gördüm. Onlara ihtiyacımız olacak, o yüzden golü onlara armağan ettim..."

Serhan TÜRK, İstanbul, DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray'ın Yeni Golcüsü, Yeni Takımına Övgüler Yağdırdı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elbise dolabından hırsız çıktı
    20:34 Elbise dolabından hırsız çıktı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde hakkında 5 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarmanın aramasında elbise dolabının içindeki gizli bölmeden çıktı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan detaylı inceleme sonucunda elbise dolabının sağ ve sol bölmelerinin derinliklerinin farklı olduğu ve dolapta gizli bir bölme olduğu tespit edildi. Şahıs, gizli bölmede saklanırken yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor
    20:34 Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde yaptığı konuşmada, Filistin'in BM'ye tam üye yapılması gerektiğini ve bu tanınmanın Filistin halkının haklarını garanti altına alacağını ve Orta Doğu'nun barış ve istikrarına katkı sağlayacağını belirtti. Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro da Filistin sorununun çözümü için uluslararası barış konferansı çağrısını yineledi.

  • Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi
    20:33 Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi

    Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Mardin'in Nusaybin ilçesinden gelen Ferhat Badur ve kızı Yağmur tarafından keman ve klarnet dinletisi sunuldu. Etkinliğe Vali Yardımcısı İlyas Öztürk, Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Sebahattin Genç de katıldı. Baba Badur, kızıyla aynı sahneyi paylaşmanın gururunu yaşadığını belirtirken, kızı Yağmur ise hem konservatuvara hazırlandığını hem de keman eğitimi verdiğini söyledi.

  • İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.
    20:32 İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.

    İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.


Advertisement