Galatasaraylı Felipe Melo: Premier Lig'e Gidebilirim - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı Felipe Melo: Premier Lig'e Gidebilirim

Galatasaraylı Felipe Melo: Premier Lig\'e Gidebilirim

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Melo, "Benim oyun tarzım Premier Lig'e uygun. Ben bir savaşçıyım. Teklif gelir ve Galatasaray'a uygun olursa oraya gidebilirim." dedi.

10.02.2015 18:14  Güncelleme: 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo ülkesinden Globo'ya da konuştu. Sarı-kırmızılı ekiple bu seneki hedefini masaya yatıran deneyimli orta saha oyuncusu, "Bazı transfer teklifleri aldım. Ancak ben hala Şampiyonlar Ligi'ni kazanma hedefim var. Zaten bu yıl kulüp için çok önemli. Avrupa hedefinin dışında eğer ligi şampiyon bitirirsek dördüncü yıldızı takacağız. Dolayısıyla takımdan ayrılmam için uygun zaman değildi" dedi.

Brezilya milli takımına tekrar çağrılma hedefinden vazgeçmediğini de dile getiren Melo, "Carlos Dunga zamanında beni kimsenin beklemediği bir zamanda kadroya çağırmıştı. Şimdi ise kadroda bazı değişikliklere gitti. Shakhtar Donetsk'ten bazı oyuncuları çağırdı. Şimdi benim yapmam gereken sakin olmak ve iyi bir performans göstermek. Sahada sıfır sorunla mücadele etmeli ve kargaşanın içerisinde yer almamalıyım. Düzenli bir şekilde forma giyer ve iyi gidersem milli takıma yine çağrılabilirim" diye konuştu.

"RAMIRES'İN SORUNLARI VAR"

Geçmişte hata yapan diğer oyuncular gibi kendisi için de af beklediğini söyleyen 31 yaşındaki oyuncu şöyle devam etti: "Bu bir perspektif meselesi. Eğer davranışları düşünüyorsanız, Ramires'in problemleri var. Hernanes bir maçta Benzema'ya attığı tekmeyle kırmızı kart gördü. Oyundan atılma işin doğasında var. Bazı teknik konular da önemli rol oynadı. Kadroya alınmama kararıma saygı duyuyorum ama bu benim hayallerimden vazgeçmemi gerektirmez".

"TÜRKİYE MAÇINDA OYNAYABİLİRDİM"

Milli takımın iyi bir rotaya girdiğini de sözlerine ekleyen sarı-kırmızılı futbolcu, "Dunga'yla birlikte takım yeniden kimlik kazandı. Brezilya onunla büyük turnuva kazanamadı ancak Kolombiya, Arjantin maçlarını kazandı ve yükselişe geçti. Türkiye'deki Brezilya maçını ben de yakından izledim. 'Ben de orda olabilirdim' diye düşündüm ancak benim zamanım değildi. Sonuçta benim milli takımdaki istatistiklerimi kimse silemez. Sadece bir maç kaybettim" şeklinde konuştu.

"BENİM TARZIM PREMIER LİG'E UYGUN"

İngiltere'de top koşturmak istediğini söyleyen Melo, "Benim oyun tarzım Premier Lig'e uygun. Ben bir savaşçıyım. İngilizler böyle oyuncuları sever. Juventus'ta oynadığım dönemde Ada ekipleri beni istemişti. Şu an da kapıyı kapamıyorum. Eğer bir teklif gelirse hem benim hem de Galatasaray için iyi bir teklif olursa Premier Lig'e gidebilirm, neden olmasın?" dedi.

Sarı-kırımızılı oyuncu, "Fiorentina'da olduğum dönemde Arsenal beni 2009'da istedi. Chelsea'yi seviyorum çünkü büyük bir Jose Mourinho hayranıyım. Liverpool'u da, büyük bir taraftara sahip oldukları için çok takdir ediyorum" diye konuştu.

"KIRIK KABURGA İLE, 40 DERECE ATEŞLE BİLE OYNADIM"

Galatasaray taraftarı ile arasında özel bir ilişki olduğunu da söyleyen deneyimli futbolcu şöyle devam etti: "Bence bu Türkiye'de yaptığım iyi işlerin sonucu. Beni seviyorlar çünkü formamı ıslatıyorum, takım için herşeyimi veriyorum. Burada ben kırık kaburga ile 40 derece ateşle bile oynadım. Real Madrid de olsa 3. Lig takımı da olsa aynı konsantrasyonla sahaya çıkıyorum. Galatasaray'da mutluyum çünkü büyük bir kulüpteyim. Avrupa'da söz sahibi bir kulüpteyim. Her yıl Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyoruz. Uzun zaman umarım böyle gitmeye devam ederiz"

"IBRA YILIN FUTBOLCUSU OLMAYI HAK EDİYOR"

Paris Saint Germain'in yıldız futbolcusu Zlatan Ibrahimovic ile daha önce bir kaç kez bir araya geldiklerini belirten Brezilyalı futbolcu, " Milan'da oynadığı dönemde kendisiyle Milano'da bir araya geldik. İki yıl önce de Miami'de tatil yaptığım dönemde birlikte vakit geçirdik. Bence kendisi büyük bir oyuncu. Dünyada yılın futbolcusu seçilemediği için çok üzülüyorum. Çünkü bunu hak ediyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaraylı Felipe Melo: Premier Lig'e Gidebilirim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • fb: Gitte Türkiye senin gibi pislikten kurtulsun 13 20 Yanıtla
  • Cem: Adamsın melo o köpek fener taraftarına inat adamsın 10 10 Yanıtla
  • Deli: Buda kendini ne sanıyo gs nin yüz karası 4 8 Yanıtla
  • Erkut: Bas git !!! 3 2 Yanıtla
  • Ali hal: Orada işler zor çok çalişmak Lazım 1 1 Yanıtla

Advertisement