Fenerbahçe Kayseri Şubesi: Söz Konusu Vatansa Renklerimiz Kırmızı Beyaz - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Kayseri Şubesi: Söz Konusu Vatansa Renklerimiz Kırmızı Beyaz

Fenerbahçe Kayseri Şubesi: Söz Konusu Vatansa Renklerimiz Kırmızı Beyaz

Fenerbahçe Kayseri Şubesi, Umut Bulut'un babasının cenazesinde "Söz konusu vatansa, renklerimiz kırmızı ve beyazdır." pankartı açtı.

15.03.2016 15:53  Güncelleme: 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim, eski Teknik Direktörler Hamza Hamzaoğlu ve Mustafa Denizli, eski yönetici Abdurrahim Albayrak ve futbolcular, takım arkadaşları Umut Bulut'un baba evine gelerek taziyelerini ilettiler.

DURSUN ÖZBEK: TERÖR GALATASARAY'I DA VURDU

Futbolcu Selçuk İnan, takım arkadaşı Umut Bulut'la beraber evden ayrılarak, cenaze namazından önce Yeşilhisar Kaymakamlığı'na geldiler. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, taziyeden ayrılırken gazetecilere, "Milletimizin bütünlüğüne ve huzuruna kast eden hain saldırı sonucu sevgili Umut'un babasını kaybettik. Bu hain terörün hedefi Galatasaray da oldu. Ben bu saldırıda hayatını kaybeden yurttaşlarımızın hepsine Allah'tan rahmet diliyorum. Vatanımızın, milletimizin başı sağ olsun. Geride kalanlara da sabır diliyorum" dedi. Kayseri Valisi Orhan Düzgün de, terör saldırılarının amacına ulaşamayacağını bildirdi.

FENERBAHÇE KAYSERİ ŞUBESİ'NİN PANKARTI DİKKAT ÇEKTİ

Cenaze namazının kılınacağı Merkez Camisi'nin önünde pek çok çelenk yer aldı. Çelenkler arasında, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Fenerbahçeliler Derneği'nin çelenkleri dikkat çekti. Cenaze namazına katılan yöneticileri katılan Fenerbahçe Kayseri Şubesi, 'Sözkonusu vatansa, renklerimiz kırmızı ve beyazdır' pankartı astı.



Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Kayseri Şubesi: Söz Konusu Vatansa Renklerimiz Kırmızı Beyaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • serdar talak: rabbim umut buluta sabir versin bir fenerbahceli olarak sabir diliyorum mekani cennet olur insallah babasinin 15 0 Yanıtla

Advertisement