Galatasaray, Kardemir Karabükspor Maçına Hazır - Son Dakika
Yerel

Galatasaray, Kardemir Karabükspor Maçına Hazır

Galatasaray, Kardemir Karabükspor Maçına Hazır

Sarı kırmızılı ekip, ligde yarın Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı ve özel uçakla Kastamonu'ya hareket etti Hamit Altıntop, maç kafilesine alınmadı.

13.03.2014 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, yarın deplasmanda Kardemir Karabükspor ile yapacağı Spor Toto Süper Lig maçının hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak bir çalışma gerçekleştiren sarı-kırmızılı ekipte futbolcuların, taktik ağırlıklı idman yaptıkları belirtildi.

Sarı-kırmızılı ekip, antrenmanın ardından Atatürk Havalimanı'na geçerek, özel uçakla Kastamonu'ya gitti. Kafile, oradan da kara yoluyla Karabük'e geçecek.

Maç kafilesi

Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini, Kardemir Karabükspor maçı için 20 kişilik bir kafile belirlerken, sakatlığı düzelen Hamit Altıntop kadroda yer almadı.

Mancini tarafından belirlenen maç kafilesinde, Felipe Melo, Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Didier Drogba, Alex Telles, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Fernando Muslera, Semih Kaya, Koray Günter, Yekta Kurtuluş, Berk Ünsal, Sabri Sarıoğlu, Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan, Veysel Sarı ve Umut Gündoğan kendisine yer buldu.

Takımda yabancı kontenjanına takılan isimler; Lucas Ontivero, Emmanuel Eboue, Guillermo Burdisso ve Izet Hajrovic oldu. Sakatlıkları bulunan Aydın Yılmaz ile Emre Çolak'ın dışında, Hamit Altıntop'un yanı sıra Gökhan Zan, Oğuzhan Kayar ve Salih Dursun da kadroda tercih edilmediler. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Galatasaray, Kardemir Karabükspor Maçına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement