Galatasaray Kombinede Geri Adım Attı - Son Dakika
Güncel

Galatasaray Kombinede Geri Adım Attı

Galatasaray Kombinede Geri Adım Attı

İstanbul / DHAGalatasaray kulübü, 2016-2017 basketbol sezonunda oynanacak karşılaşmalar için kombine fiyatlarını tekrar belirledi.

04.05.2016 19:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul/ DHA

Galatasaray kulübü, 2016-2017 basketbol sezonunda oynanacak karşılaşmalar için kombine fiyatlarını tekrar belirledi.

Sarı-kırmızılı yönetim, Eurocup zaferi sonrasında gelecek sezonun kombine fiyatlarında büyük zam yapmıştı. Taraftarlar tarafından tepki çeken zam sonrası Galatasaray yönetimi kombine kart fiyatlarında indirime gitti.

Kulüpten yapılan kombine bilet açıklaması şöyle;

"Türk sporunda bir ilke daha imza atarak Eurocup zaferine ulaşan Galatasaray Erkek Basketbol Takımımızın, önümüzdeki sezon Euroleague'de de başarılı olmasını sağlayacak bütçeyi oluşturmak üzere yönetim olarak pek çok yeni proje üzerinde çalışıyoruz.

Dün Hummel ile imzalanan sponsorluk anlaşması bunlardan sadece biri... Yeni sponsorluk görüşmelerimiz de sürüyor. Ayrıca GSStore'da satışa sunulan Eurocup şampiyonluk ürünleri de olağanüstü bir ilgi görüyor ve Eurocup Özel Koleksiyonumuz gün be gün genişliyor.

Hiç şüphe yok ki verdiğimiz bu mücadelede en önemli faktörlerin başında, sizlerin kombinelere göstereceği ilgi geliyor. Çünkü zafere ancak takım-tribün bütünleşmesiyle ulaşıldığında o başarı bir anlam kazanıyor. Bu nedenle dün açıklanan kombine fiyatlarıyla ilgili sizlerden gelen eleştirileri dikkate alarak yeni bir düzenlemeye gittik.

Basketbol Kombineleri 05.05.2016, Perşembe günü saat 12: 00'da www.biletix.com, Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi ve Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da bulunan kombine ofisinden satışa sunulacak.

Bu çerçevede;

· Tüm kombineler Türkiye Basketbol Ligi ve Euroleague mücadelelerini kapsayacak şekilde satışa sunulacak.

· Kombine satışları takımımızın Euroleague'e katılma garantisi bulunan 2016-2017 sezonu için yapılacak ve tek sezon geçerli olacak.

· İlk açıklanan fiyatlar üzerinden, Court Side'de yer alan 84 koltuk dışında kalan tüm kategorilerde yüzde 50 indirim uygulanacak.

· 2015-2016 sezonunda geçerli kombine kartı olanlara, yüzde 50 indirimli fiyat üzerinden 15 Mayıs 2016 Pazar gününe kadar alım önceliği tanınacak.

· 16 Mayıs 2016 Pazartesi ile 3 Haziran 2016 Cuma günleri arasında, ilk satıştan kalan tüm koltuklar, yine yüzde 50 indirimli olarak açık satışa çıkartılacak.

· İlk açıklanan tabloda 1300 TL olan en düşük tribün biletleri, öğrenci kimliğini ibraz eden taraftarlarımıza 16 Mayıs'tan 3 Haziran'a kadar olan süreçte 350 TL bedelle satılacak.

· 3 Haziran 2016 tarihinden sonra ilk açıklanan fiyatlar geçerli olacak."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray Kombinede Geri Adım Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement