Galatasaray, Konya Deplasmanında - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Konya Deplasmanında

Beşiktaş'ın yenilmesi ile Süper Ligde yeniden ikinci sıraya yükselme şansı yakalayan Galatasaray, Torku Konyaspor ile rakip sahada karşılaşacak.

29.03.2014 07:50  Güncelleme: 08:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 27. hafta maçında Torku Konyaspor'a konuk olacak Galatasaray, önemli yıldızlarından yoksun olarak sahaya çıkacak. Sarı-kırmızılı takımda Fildişi Sahilli golcü Didier Drogba sakatlığı, Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Melo da sarı kart cezası nedeniyle oynamayacak.

Bu ikilinin yanı sıra sakatlıkları bulunan Aurelin Chedjou, Hamit Altıntop ve Emre Çolak Konya'ya giden kafilede yer almadı. Kupadaki Bursaspor maçını sakatlığı nedeniyle tamamlayamayan ve 2 gün takımdan ayrı çalışan Selçuk İnan ise son antrenmanın tamamında yer aldı.

Melo'nun yokluğunda ilk Torku Konyaspor karşısında ilk 11'de yer alacak Selçuk'un yanında orta sahada Yekta ve Ceyhun'un görev yapması bekleniyor.

Teknik Direktör Roberto Mancini, Drogba'nın yokluğunda forvet hattını Burak Yılmaz, Umut Bulut ve Wesley Sneijder'den oluşturmayı planlıyor. Savunmanın göbeğinde Chedjou'nun yerine de Hakan Balta'nın görev alması bekleniyor.

Maç için Konya'ya giden Galatasaray'ı son maçlarda alınan kötü sonuçlar nedeniyle az sayıda taraftar karşıladı.

Torku Konyaspor ile Galatasaray arasındaki maç saat 19.00'da başlayacak. Atatürk Stadı'ndaki mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek.

GALATASARAY MUHTEMEL 11 (4-3-3)

Muslera, Sabri, Semih, Hakan Balta, Telles, Yekta, Ceyhun, Selçuk, Burak, Umut, Sneijder.

Galatasaray, Konya Deplasmanında
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray, Konya Deplasmanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement