Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özyalçın: Galatasaray'ın Hedefi Her Kulvarda Şampiyonluk - Son Dakika
Güncel

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özyalçın: Galatasaray'ın Hedefi Her Kulvarda Şampiyonluk

GALATASARAY Kulübü İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, Galatasaray'ın hedefinin her kulvarda şampiyonluk olduğunu söyledi.

02.10.2016 20:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GALATASARAY Kulübü İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, Galatasaray'ın hedefinin her kulvarda şampiyonluk olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da Antalyaspor'u 3-1 mağlup ettiği maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özyalçın, aldıkları galibiyetten ötürü çok mutlu olduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Alınan galibiyetten ötürü çok mutluyum. Maç, hemen hemen doluya yakın bir statta oynandı. Kazanmak güzel. Bu, bir lig ve puan maçı. Son dakikalarda kopmasını şanssızlığa ve beceriksizliğe bağladım. Daha güzel günlerin olacağını ümit ediyorum. Galatasaray'ın hedefi her kulvarda şampiyonluk. Galatasaray ayrıcalıklı bir takım. Her maçı kazanmaya çıkar. Şanssızlıklar olabilir ama Galatasaray'ın yazılı olmayan ritüellerinin içinde daima birincilik, şampiyonluk ve galibiyet var. Lig daha çok uzun. Birçok değişiklik olacak ama hedefimiz şampiyonluk."

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Eşref Alaçayır da stada gelerek takımlarını destekleyen taraftarlara teşekkür ederek, "Taraftar bizim canımız. Onlarsız futbol olmadığı aşikar. Futbolun daha da güzelleşmesi taraftarın maça gelmesiyle oluyor. Onları her zaman maça bekliyoruz. Gelmeleri için elimizden geleni yapacağız. Bilet fiyatlarını düşürmek gibi, çocuk ve sevgililer tribünü gibi. Tüm bunları yapacağız. Seyircinin bizi desteklemesini bekliyoruz" diye konuştu.

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu ise taraftar desteğinden bahsederek, şu ifadeleri kullandı:

"Maçlar taraftarlarla güzel. Belki de maçı çeviremeyecektik ama taraftarın desteğiyle çok kolay çevirdik. Teknik heyete ve futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Statta bizim bu maçı kaybetmeyeceğimiz fikri hakimdi. Bu maçı çevireceğimize hepimiz inanıyorduk. Sanki Antalyaspor'da inanıyordu ve öyle de oldu. Maçı bırakmadılar ve çok iyi bir dönüş yaptılar. Seyirci de maçı bırakmadı. Gündüz maçı bizim hoşumuza gitti. Federasyon bize böyle bir şey uygun görürse oynarız."

Devre arasında oyundan çıkan Wesley Sneijder'in ciddi bir sakatlığının olmadığını açıklayan Nazifoğlu, "Sneijder'in önemli bir şeyi yok. Taraftarımıza onun müjdesini vereyim. Podolski bir dünya yıldızı. Her zaman skoru değiştirebilecek bir arkadaşımız. Şansız bir sakatlık yaşadı. Tam hazır olmayan hali bile maçı çevirdi" dedi.

Levent Nazifoğlu, takım kaptanı Selçuk İnan'dan da övgüyle bahsederek, "Selçuk, en değerli oyuncular arasında. Bugün mükemmel oynadı. Defalarca söyledim, Selçuk hakkında herhalde 20. kez açıklama yapacağım. Bundan önceki maçlardaki Selçuk, beğenilmeyecek bir futbolcu değil. İlk geldiği seneki formu çok yüksek olduğu için herkes onu bekliyor. Bugünkü maçta, ilk geldiği seneye yakın performans gösterdi. Selçuk, bizim kaptanımız ve en önemli oyuncularımızdan biri. Kendisiyle ilgili bir problemimiz yok" ifadesini kullandı.

Çin'in Bejing Guoan takımında oynayan ve Antalyaspor maçını tribünde izleyen Burak Yılmaz'la ilgili ise Nazifoğlu, "Burası Burak'ın yuvası. Sormadan kapıyı açıp içeri girebilir. Burak bizim kardeşimiz" şeklinde konuştu.

Levent Nazifoğlu, sarı-kırmızılı futbolcuların kötü sona eren geçen sezondan ders çıkardığını belirterek, "Futbolcular geçen sezon çok üzüldü. İyi günleri görmüş arkadaşlarımız, kötü günleri de gördü. Bu sezon olaya daha ciddi baktılar. Geçen sezon seyirci de takımı bırakmıştı. Büyük takımlar ilk 2'den uzaklaşınca konsantrasyonu tutmak çok zor. Geçen seneki olay biraz da konsantrasyon bozukluğundan oldu. Bu sezon her şey çok güzel gidiyor. Geçen sezondan aldığımız dersler de var. O derslerin ışığında çok dikkatliyiz. Gördüğünüz gibi güzel sonuçlar ortaya çıkıyor" diye konuştu.

Daha önce yaptığı " UEFA Şampiyonlar Ligi'nde final oynayacak bir kadro kuracağız" açıklamasının eleştirildiğinin hatırlatılması üzerine Nazifoğlu, "Sanki 'küme düşeceğiz' demişiz gibi bütün gazeteler 'nasıl böyle bir şey dersiniz' diye tepki gösterdi. Ne söyleyeceğiz. Biz Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynamadık mı? Şimdi final oynamamız lazım. UEFA Süper Kupa'da Şampiyonlar Ligi şampiyonunu yenip kupayı aldık. Bizim hedefimiz buysa, yazan kişilerin

vizyonu düşükse yapabilecek bir şey yok" dedi.

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu son olarak, Riva ve Florya'nın değerlendirilmesiyle oluşacak mali kaynağı borçları ödemek için kullanacaklarını açıklayarak, şu ifadeleri kullandı:

"Gelecek paranın futbolculara harcanacağı söyleniyor. Hiç öyle bir şey yok. Başkanımız söz verdi. Oradan gelecek parayla borçlarımızı ödeyeceğiz. Bir kuruşu bile transferlere geçmeyecek." - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özyalçın: Galatasaray'ın Hedefi Her Kulvarda Şampiyonluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement