Galatasaray Kürek Takımı Demre'de Kampa Girdi - Son Dakika
Güncel

Galatasaray Kürek Takımı Demre'de Kampa Girdi

Galatasaray Kürek Takımı Demre\'de Kampa Girdi

GALATASARAY büyük erkekler kürek takımı, Türkiye Kürek Şampiyonası öncesi Antalya'nın Demre İlçesi'nde kampa girdi.

18.10.2016 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GALATASARAY büyük erkekler kürek takımı, Türkiye Kürek Şampiyonası öncesi Antalya'nın Demre İlçesi'nde kampa girdi.

29- 30 Ekim'de Sapanca'da yapılacak Türkiye Kürek Şampiyonası'nın hazırlıklarını Demre'de sürdürecek olan Galatasaray, 25 Ekim'e kadar Kekova Koyu'nda çalışacak.

Galatasaray'da hafif kilo 2 çifte dalında ilk kez elemeleri geçerek Türkiye'yi Rio Olimpiyatları'nda temsil eden Cem Yılmaz ve Hüseyin Kandemir ile U23'te dünya şampiyonu olan Adnan Sungurlu ve Enver Öztürk'ün de aralarında bulunduğu 26 sporcu yer alıyor.

Kürek Şubesi Menajeri Mehmet Mumcuoğlu ve Başantrenör Recep Selim Akıcı'nın eşlik ettiği kürek takımı, 2 kilometrelik koyda sabah 20- 25 kilometre, öğle ve akşam ise 10- 15 kilometre kürek antrenmanları yapıyor. Galatasaray Spor Kulübü Kürek Takımı, 25 Ekim'de çalışmalarını tamamlayarak Sapanca'ya gidecek.

Türkiye'yi ilk kez kürek sporu dalında Rio Olimpiyatları'nda temsil eden Cem Yılmaz, "Çok güzel bir ortamda kamp yapıyoruz. Burada Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyoruz. Hedefimiz şampiyon olmak. Bundan sonraki hedefimiz, 2020 Olimpiyatları'nda ülkemizi temsil edip, orada madalya kazanmak" dedi.

Takımın genç sporcularından Enes Yenipazarlı ise, "Kekova'da çok güzel bir kamp geçiriyoruz. Bundan sonra Sapanca'ya gideceğiz. Türkiye Şampiyonası var. Orada şampiyon olmak için yarışacağız. İlerideki hedeflerimiz Avrupa'da, dünya ve olimpiyatlarda ülkemizin sesini duyurmak" diye konuştu.

Antrenör Recep Selim Akıcı'da, "Mevsim itibariyle çok güzel. Hava şartları ve antrenman için çok uygun bir ortam. İyi bir hazırlık oldu. Umarım neticesini alacağız" dedi. - Demreantalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray Kürek Takımı Demre'de Kampa Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement