Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ataman: Fenerbahçe Maçında Tribünden Destek Vereceğim - Son Dakika
Spor

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ataman: Fenerbahçe Maçında Tribünden Destek Vereceğim

Ergin Ataman, önlerinde THY Avrupa Ligi'nde Real Madrid ve Türkiye Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker'le karşılaşacakları zorlu bir süreç bulunduğunu söyledi.

02.03.2015 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, önlerinde THY Avrupa Ligi'nde Real Madrid ve Türkiye Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker'le karşılaşacakları zorlu bir süreç bulunduğunu söyledi.

Ergin Ataman, GSTV'ye yaptığı açıklamada, ligde dün Anadolu Efes'e karşı şanssız bir yenilgi aldıklarını belirterek, "Önce THY Avrupa Ligi'nde Real Madrid'le, ardından ise ligde Fenerbahçe Ülker'le karşılaşacağımız zorlu bir sürece girdik. Çok önemli maçlar oynayacağız. Eksiklerimiz var ama ben sahadakilere bakarım. Mücadele eden oyuncularım da ellerinden geleni yapıyorlar. Bu maçları en iyi sonuçlarla tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.

Anadolu Efes maçında iki teknik faul alarak diskalifiye edilmesine ve Fenerbahçe Ülker maçında takımın başında yer alamayacak olmasına değinen Ataman, şunları kaydetti:

"Fenerbahçe Ülker maçında maalesef sahada olamayacağım. Basın toplantısında, sahada olacağımı söylemiştim çünkü iki teknik faulden birini benche verildiğini düşünüyordum. Ama hakemler ikisini de direkt olarak, bizim C teknik faul dediğimiz, koça vermişler. Bunu ancak karşılaşma sonrası maç kağıdında görebiliyorsunuz. İki teknik faulden diskalifiye olduğum için Fenerbahçe Ülker maçında takımın başında olamayacağım ama hiç önemli değil. Aynı teknik kadroyla biz ligde üst üste şampiyonluklar yaşadık. Beşiktaş'ta 3 kupa aldık. Galatasaray'la son iki sezonda Türk basketboluna damga vurduk. Yardımcılarıma güveniyorum. Tribünde taraftarımızla birlikte takımımızı destekleyeceğim."

"Hamzaoğlu idaresinde 4. yıldız takılacaktır"

Fenerbahçe ile futbol ve kadın basketbol takımlarının da derbi maçlar oynayacaklarını hatırlatan Ergin Ataman, her iki takımın çalıştırıcılarına başarı dileklerinde bulundu.

İki takımdan da başarılı sonuçlar beklediğini vurgulayan Ataman, "İki hocayı da baskı altına almak ve strese sokmak istemem ama futbol takımımız şu anda lider durumda, Hamza Hamzaoğlu hocayla müthiş bir ivme yakalandı. Biz de taraftar olarak takip edeceğiz. Fenerbahçe derbisinden de puan veya puanlar çıkarıp, o liderliği perçinleyip, bu sezon Hamza Hamzaoğlu idaresinde 4. yıldızın takılacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Ataman, Ekrem Memnun idaresindeki Galatasaray Odeabank'ın geride kalan sezon FIBA Kadınlar Avrupa Ligi, Türkiye Kupası ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi finallerinde Fenerbahçe'yi eleyerek şampiyon olduğunu hatırlatarak, "Tarihi bir sezona imza attılar. İnşallah bu sene de Fenerbahçe ile karşılaşacakları çeyrek final turunu geçip, Dörtlü Final'e adlarını yazdırırlar" şeklinde konuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ataman: Fenerbahçe Maçında Tribünden Destek Vereceğim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement