Galatasaray Liv Hospital Transferi Bitirmek Üzere - Son Dakika
Spor

Galatasaray Liv Hospital Transferi Bitirmek Üzere

Galatasaray Liv Hospital Transferi Bitirmek Üzere

Transfer için düğmeye basan Sarı-Kırmızılı ekip, eski Efesli forvet ile görüşmeleri hızlandırdı.

19.11.2014 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vladimir Micov ve Martynas Pocius'un sakatlıkları, Pietro Aradori ve Nathan Jawai'nin yetersiz performansları sonrası transfer düğmesine basan Galatasaray Liv Hospital'da sürpriz bir isim gündeme geldi.

Bugüne dek Jamont Gordon, Mickael Gelabale, Carlos Delfino gibi isimlerle dirsek temasında olan Sarı-Kırmızılılar, geçen yıl Anadolu Efes'te forma giyen Scotty Hopson'la anlaşma aşamasına geldi. Cim Bom, 26 yaşındaki Tennessee çıkışlı forvetin transferini bir an önce bitirmek ve Cuma günü oynanacak Kızılyıldız maçına yetiştirmek istiyor. Hopson, Efes'in ardından NBA'de Cleveland Cavaliers ile anlaşmış ancak NBA macerası iki maçla sınırlı kalmıştı.

Anadolu Efes'e Hapoel Eliat'tan gelen 2.01 metre boyundaki oyuncu, Efes formasıyla 12 lig maçında 7.1 sayı, 2.5 ribaund ve 0.8 asist ortalamalarını tutturmuştu. Galatasaray'ın Hopson ile 1-2 aylık deneme sözleşmesi imzalaması ve gidişata göre sözleşmeyi yenileme ya da feshetme kararı alması bekleniyor.

Pavlovic reddetti

Öte yandan Galatasaray Liv Hospital'ın listesinde yer alan Sasha Pavlovic'in ise Sarı-Kırmızılı kulüpten gelen ve yıllık ücretinin 500 bin doların üzerinde olduğu ifade edilen kontrat teklifini reddettiği öğrenildi. Pavlovic'in geçen sezon formasını giydiği Partizan'a geri dönme kararı aldığı ifade ediliyor.

FANATİK

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray Liv Hospital Transferi Bitirmek Üzere - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement