Galatasaray Manisaspor'u Konuk Ediyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray Manisaspor'u Konuk Ediyor

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde yarın Manisaspor ile karşılaşacak.

02.03.2015 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde yarın Manisaspor ile karşılaşacak.

Spor Toto Süper Lig'de 51 puan ile zirvede yer alan sarı-kırmızılı ekip, kupada da yoluna devam ediyor. Çeyrek final mücadelesinde yarın PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, ikinci maç öncesi avantajlı bir skor elde etmek istiyor. Teknik patron Hamza Hamzaoğlu'nun Manisaspor karşısında takımda fazla süre almayan oyuncuları sahaya sürmesi bekleniyor. Türk Telekom Arena'da oynanacak karşılaşma saat 20.30'da başlayacak.

13. RANDEVU

Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk kez karşılaşacak olan iki ekip, daha önce ligde 12 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Galatasaray, 8 kez sahadan galibiyet ile ayrılırken, 1 kez rakibine mağlup oldu ve 3 mücadele de beraberlikle sonuçlandı.

SEMİH KAYA FORMA GİYECEK

Sarı-kırmızılılarda Fenerbahçe derbisi öncesi oynanacak olan karşılaşmada sakatlığı sebebiyle yaklaşık 1 buçuk aydır takımdan uzak kalan genç stoper Semih Kaya'nın forma giymesi bekleniyor. Yıldız oyuncunu Manisaspor mücadelesinde ağrı hissetmemesi halinde teknik direktör Hamzaoğlu tarafından Fenerbahçe derbisinde görev verileceği bildirildi. Ameliyat olan ve sezonu kapattığı açıklanan Melo'nun yanı sıra, Fenerbahçe derbisi için dinlendirilen golcü oyuncu Burak Yılmaz'ın da bu karşılaşmada forma giymesi beklenmiyor.

SON ANTRENMANLAR 16.00'DA

Ligde oynadığı SAİ Kayseri Erciyesspor karşılaşmasının ardından iki gün izin yapan sarı-kırmızılı futbolcular, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanarak mücadele öncesi son antrenmanını gerçekleştirecek. Dün İstanbul'a gelen ve ilk antrenmanını gerçekleştiren Manisa ekibi de bugün saat 16.00'da Şişli Belediyesi Spor Kompleksi'nde yapacağı antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray Manisaspor'u Konuk Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement