Galatasaray, Mersin İdman Yurdu'nu 3-2 Yendi - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Mersin İdman Yurdu'nu 3-2 Yendi

Süper Lig'in 14.haftasında Galatasaray, gol düellosu şeklinde geçen maçta Mersin İdman Yurdu'nu 3-2 mağlup etti ve üst üste 4.galibiyetini elde etti.

20.12.2014 20:52  Güncelleme: 22:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 14.haftasında Galatasaray, gol düellosu şeklinde geçen maçta Mersin İdman Yurdu'nu 3-2 mağlup etti ve üst üste 4.galibiyetini elde etti. Goller; Güven Varol (kk), Burak Yılmaz ve Umut Bulut'tan geldi.

ÜST ÜSTE 4.GALİBİYET

Galatasaray, ilk yarısını 2-1 geride kapattığı Mersin İdman Yurdu maçının ikinci yarısındaki coşkusuyla sahadan 3-2 galip ayrıldı. Ligde üst üste 4. galibiyetini alan Sarı-kırmızılılar, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

GÜVEN PERDEYİ AÇTI

Mersin İdmanyurdu, etkili ataklarının ardından golü buldu. 9. dakikada Nakoulma'nın pasında topla buluşan Güven Varol, altıpas çizgisine yakın bir noktadan ağları havalandırdı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

GOL GÜVEN'İN SKOR ASLAN'IN

Güven Varol, karşılaşmanın 18. dakikasında şanssız bir an yaşadı. 33 yaşındaki futbolcu, Telles'in ortasında ters vurdu ve top ağlarla buluştu. Bu gol, mücadeleye eşitliği getirdi.

AYDINUS "PENALTI" DEDİ

Mücadelenin 25. dakikasında Mersinli Futacs, Chedjou'nun müdahelesinde ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Hakem Fırat Aydınus, bu pozisyonun ardından penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Milan Mitrovic, topu ve Muslera'yı farklı köşelere yolladı, takımını 2-1 öne geçirdi. Öte yandan Sneijder, penaltı kararına ettiği itiraz nedeniyle sarı kart gördü.

BURAK EŞİTLİĞİ SAĞLADI

Burak Yılmaz, 54. dakikada Mersin kalecisi Nihat'ın ceza sahası içerisindeki müdahelesinde yerde kaldı. Fırat Aydınus penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Burak Yılmaz, topu ve kaleciyi ters köşelere yolladı. Burak, bu golle ligdeki gol sayısını 10'a çıkardı.

SON SÖZÜ BURAK SÖYLEDİ

Ceza sahası içerisinde yer alan Sabi Sarıoğlu, kalabalık defansın arasından topu Umut Bulut'un önüne yolladı. Umut'a ise sadece dokunmak kaldı. Tecrübeli forvet, boş kaleye gönderdiği topla Galatasaray'ı 3-2 öne geçiren golü kaydetti. Bu gol, aynı zamanda 90 dakikanın da skorunu belirledi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Mersin İdmanyurdu'nu 3-2 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.




Galatasaray, Mersin İdman Yurdu\'nu 3-2 Yendi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray, Mersin İdman Yurdu'nu 3-2 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Gs ua: Şikebahçe 24 7 Yanıtla
  • Selçuk Gogcay Dernek başkanı : Tebrıkler arkadaşlar sızede galıbıyet lazımdı onuda kazandınız Rakıbımız güzel mücadele ettı ama bazen kazanmayı bılmeklazım 10 3 Yanıtla
  • Taçsız kral METİN OKTAY: Şu lafa ayar oluyorum sanki barçayı yendiniz la dengesiz ligde barça varda biz mi oynamadık çekemeyip orda burda boş boş konuşmayın, haa şimdi arsanel vs. Dersiniz ama siz bilmezsiniz oraya çıkmak yenilmekte bir şeref ama şerefsizler bilemez boş boş konuşur anca neyse en iyi sizsiniz :)) 1 2 Yanıtla

Advertisement