Galatasaray - Mersin İdmanyurdu Maçından Notlar... - Son Dakika
Güncel

Galatasaray - Mersin İdmanyurdu Maçından Notlar...

Pandev KADRODA Galatasaray'a geldiğinden beri birçok eleştiriye maruz kalan ve yetersiz olarak görülen Pandev, Balçova maçında gösterdiği performans sonrası Mersin İdmanyurdu maçında 18 kişilik kadroya girmeyi başardı.

20.12.2014 20:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pandev KADRODA

Galatasaray'a geldiğinden beri birçok eleştiriye maruz kalan ve yetersiz olarak görülen Pandev, Balçova maçında gösterdiği performans sonrası Mersin İdmanyurdu maçında 18 kişilik kadroya girmeyi başardı.

ALPASLAN DİKMEN UNUTULMADI

2008 yılında hayatını kaybeden taraftar grubu UltrAslan'ın kurucularından Alpaslan Dikmen, doğum gününde unutulmadı. Dikmen, maç öncesinde tezahüratlarla anılırken, Mersin taraftarlarının da Alpaslan Dikmen tezahüratı yapması Galatasaraylı taraftarlardan alkış topladı. Galatasaray tribünleri, maç öncesinde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na ardından da kaptan Selçuk İnan'a yoğun sevgi tezahüratında bulundu.

TRİBÜNLERDEKİ TARAFTARLARDA ARTIŞ

Metrodaki çalışmanın sürmesi nedeniyle stada ulaşım metro ile hala sağlanamazken, Mersin İdmanyurdu karşılaşması, son haftalarda tribünlerin en fazla dolu olduğu maç olarak da dikkati çekti.

HAGI ARENA'DA

Sarı Kırmızı Platform Derneği'nin davetlisi olarak oğlu Ianis ile birlikte İstanbul'a gelen Galatasaray'ın efsanevi futbolcusu ve eski teknik direktörü Gheorghe Hagi, karşılaşmayı Türk Telekom Arena'da izledi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray - Mersin İdmanyurdu Maçından Notlar... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement