Galatasaray Moral Buldu - Son Dakika
Spor

Galatasaray Moral Buldu

Galatasaray Moral Buldu

Galatasaray, deplasmanda SAİ Kayseri Erciyesspor’u 2-1 mağlup ederek moral buldu.

04.10.2014 21:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, deplasmanda SAİ Kayseri Erciyesspor'u 2-1 mağlup ederek moral buldu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli, "Bazı durumlarda karakterimizi sahaya yansıtabildik. Karakterli olduğumuzu gösterdik. İyi oynadık ve pozitifti bizim için. Daha da gelişmemiz gerekiyor. Zor maçtı ama kazandık" diye konuştu.

Prandelli, "Bazı durumlarda agresif oynayabildik. Geriye kaçmadık. Her zaman önde bastık. Bunun gibi durumlarda rakibi yavaşlatmış olursunuz. Önde basmadığınız zamanlarda rakip sizi koşturur. Birkaç tane kontratak verdik. Bugün en önemlisi kazanmaktı. Ben bu görevi kabul ettiğimde şampiyonluk için geldim. 4. yıldız için her gün çalışıyoruz. Şampiyonlar liginde de zorluklarla karşılaşacağımızı biliyorduk. Galatasaray Avrupa takımı. Bu zorlukları da aşacağız. Kalitemiz de var ve bunu aşacağız. Bu gün baktığınızda 3 önemli pozisyonumuz vardı maalesef gol atamadık. En önemlisi bu gün daha çok gol pozisyonu bulduk ve oluşturabildik" değerlendirmesinde bulundu.

SAİ KAYSERİ ERCİYESSPOR CEPHESİ

SAİ Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise, "Maçın sonunda üzüldük. İlk yarı zaman zaman gol pozisyonlarına girdik. Değerlendiremedik. Çok çalışıyoruz ama olmuyor. Bazı şeyler sizin dışınızda gelişiyor. Golü yedikten sonra oyundan koptuk. Golü attık, oyuna tekrar döndük ama süre yetmedi" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray Moral Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement