Galatasaray, Muhammed Demir'i Transfer Ediyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Muhammed Demir'i Transfer Ediyor

Galatasaray, Muhammed Demir\'i Transfer Ediyor

Galatasaray, Gaziantep'in golcüsünü transfer etmek için harekete geçerken son teklif paketinde, Koray Günter artı Tarık Çamdal'ın bonservisi ve bir miktar para önerisi var.

06.10.2015 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Gaziantepspor'un milli golcüsü Muhammed Demir'i transfer etmek için haerekete geçti. Burak Yılmaz ve Umut Bulut'a alternatif arayan Galatasaray, bir süre önce gözüne kestirdiği Gaziantepspor'un golcüsü Muhammet Demir için kesenin ağzını açtı.

EL SIKIŞTILAR

Sezon sonunda kontratı bitecek olan 23 yaşındaki forveti Ocak ayında kadrosuna katmak isteyen Cim Bom, yeni bir formül hazırladı. Son teklif paketinde, Koray Günter artı Tarık Çamdal'ın bonservisi ve bir miktar para önerisi yapılıyor. Menacerler aracılığıyla yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği, hatta tarafların el sıkıştığı, ancak sezon devam ettiği için görüşmelerin gizlilik politikası çerçevesinde yürütüldüğü belirlendi.

NEREDEYSE BEDAVAYA GELİYOR

Galatasaray'ın takasta üste vereceği paranın da 1.5 milyon Euro civarında olacağı bildirildi. Aslan böylece hem 18'e bile giremeyen iki oyuncunun yıllık maliyetinden kurtulacak hem de kadrosunu genç bir golcüyle takviye edecek.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray, Muhammed Demir'i Transfer Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • MALL OF SEMİH: MALL OF SEMİHİ İN OYNAMADIĞI MAÇLARDA GOL YEMİYORUZ 10 0 Yanıtla
  • ....: mehmet ekiciyide kapın trabzondan oçocuktada iş var. 6 0 Yanıtla
  • mancini : yav bunu ne yapcaz 0 4 Yanıtla
  • BU BÖYLE GİTMEZ: Aşağıdaki ingilizce metni Rusya Cumhurbaşkanlığına E Mail ile gönderiyoruz.Ben gönderdim.Vatanımız ve milletimiz için. ,, EVERYTHING MUST BE DONE FOR THE PEOPLE OF THE WORLD TO LIVE FREE FROM WAR, TO LIVE IN SECURITY,COOPERATION,AND COMMUNICATION WITH ONE ANOTHER.THAT IS THE IMPERATIVE COMMAND OF THE TIMES,, L.BREZHNEV 1 2 Yanıtla
  • donek: İş yapmaz 2 0 Yanıtla

Advertisement