Galatasaray, Prandelli'nin "Robotic Eye" İsteğini Reddetti - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Prandelli'nin "Robotic Eye" İsteğini Reddetti

Galatasaray, Prandelli\'nin "Robotic Eye" İsteğini Reddetti

Galatasaray, teknik direktör Prandelli'nin istediği, Fenerbahçe'nin de uyguladığı "Robotic Eye" isimli projeyi reddetti ve alternatif çözüm üretti.

07.09.2014 10:27  Güncelleme: 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

G. Saray'da teknik direktör Cesare Prandelli göreve gelir gelmez, F.Bahçe'nin uyguladığı "Robotic Eye" isimli sistemin Florya'ya da kurulması talebinde bulundu. Fakat kurulum maliyeti 500 bin Dolar'ı bulan ve her yıl 70 bin Euro maliyeti olan sistem G.Saray yönetim kurulu tarafından kabul edilmedi.

ÇÖZÜM ÜRETİLDİ

Yaklaşık 20 kameranın antrenman başladığı anda kayda girmesi ile işleyen sistem, Aykut Kocaman tarafından F.Bahçe'ye getirilmişti. Prandelli'nin istediği bu yüksek maliyetli projeye sıcak bakmayan G.Saray yönetimi, çözümü kendi içinde üretti...

Mancini döneminde kulübe gelen Marco Fumagalli, maç analiz uzmanı olarak görev yapıyor. Fumagalli'nin yanına bu yaz Erciyes'te yardımcı hocalık yapan Tuğberk Tanrıvermiş ve GS TV'de Avrupa liglerini yorumlayan Can Mutlu dahil edildi.

HER İDMAN ÖNCESİ RAPOR ALIYOR

Fumagalli-Tanrıvermiş ikilisi takımla birlikte her yere gidip idmanları ve maçları videoya alıyor. Prandelli de her idman öncesi Fumagalli ile görüşüyor ve kayıt altına alınan çalışmalar hakkında rapor alıyor. Buna göre de idman programını belirliyor.

PRANDELLİ JİLET GİBİ OLACAK!

Fenerbahçe ve Bursaspor maçlarında eşofmanla kulübede oturan Cesare Prandelli, sonunda özel yapım takım elbisesine kavuşuyor. Galatasaray'ın giyim sponsoru W Collection'ın İtalyan tasarımcısı Mauro Ravizza Krieger tarafından hazırlanan takım elbise, Eskişehir maçı öncesinde Prandelli'ye teslim edilecek. Tecrübeli teknik adam da ilk kez kenardan futbolcularına kendisi için özel olarak hazırlanan takım elbisesiyle seslenecek.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray, Prandelli'nin 'Robotic Eye' İsteğini Reddetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement