Galatasaray, Robson-Kanu'nun Transferi için Menajeriyle Görüştü - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Robson-Kanu'nun Transferi için Menajeriyle Görüştü

Galatasaray, Galler formasıyla EURO 2016'da harika performans sergileyen 27 yaşındaki santrafor Robson-Kanu'yu transfer etmek için menajeriyle görüşme gerçekleştirdi.

06.07.2016 09:43  Güncelleme: 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Forvet hattına transfer yapması beklenen Galatasaray, EURO 2016'da Galler Milli takımıyla yıldızını parlatan Robson-Kanu'yu gündemine aldı.

OYUNCU SERBEST

Hugo Rodallega ve Willian Jose'yi askıya alan sarı kırmızılılar, Galler formasıyla EURO 2016'da yıldızını parlatan Robson-Kau'ya yöneldi. İngiltere Championship'te yıllardır top koşturan 27 yaşındaki futbolcunun serbest kalması Galatasaray'ın iştahını kabarttı.

MENAJERİYLE TEMAS KURULDU

EURO 2016'daki performansı sonrası birçok teklif alan Robson Kanu'nun menajeriyle temas kuran sarı-kırmızılı yetkililer turnuva sonrası için randevu aldı. Cim-Bom, İngiltere Premier Lig'de forma giymek isteyen Galli golcüyü bonservisi olmadığı için iyi bir ücret vererek ikna etmenin planlarını yapıyor.

(Kaynak: Lig TV)

Galatasaray, Robson-Kanu\'nun Transferi için Menajeriyle Görüştü

Son Dakika Spor Galatasaray, Robson-Kanu'nun Transferi için Menajeriyle Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • dağıstanlı: önce takım oyuncuların parasını ödeyin...bundan sonra kimse sarı kart bile görmez son adama müdahele etmez 4 0 Yanıtla
  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement