Galatasaray, Rodallega İçin Harekete Geçiyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Rodallega İçin Harekete Geçiyor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Radamel Falcao'nun transferini veto etti, Akhisar Belediyesporlu Rodallega için düğmeye bastı.

17.05.2016 11:20  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Falcao'nun yüksek maliyeti nedeniyle Akhisar formasıyla 21 gol atan Kolombiyalı golcü Rodallega için düğmeye bastı.

Galatasaray'da Burak Yılmaz'ın ayrılışının ardından forvette yaşanan boşluğu dolduracak isim netleşmeye başladı: Hugo Rodallega…

İlk olarak menajerler vasıtası ile Özbek'in önüne sezonu Chelsea'de kiralık olarak tamamlayan ve tapusu Monaco'da bulunan Radamel Falcao'nun ismi geldi.

FALCAO AZ SÜRE ALDI

Yüksek maliyeti nedeniyle Falcao'yu veto eden Özbek, Akhisar'ın forvetini gözüne kestirdi. Bu sezon forma giydiği 36 resmi maçta 21 gol atmayı başaran ve Akhisar ile 1 yıllık sözleşmesi kalan Rodallega'yı gözüne kestiren Galatasaray Başkanı, daha az maliyetli olduğu ve ligi iyi bildiği için bu isme yöneliyor.

Ayrıca bu sezon İngiltere'de toplamda 12 maçta sadece 363 dakika forma giyebilen Falcao'nun formsuzluğu da yönetime geri adım attırıyor.

Galatasaray, Rodallega İçin Harekete Geçiyor

Son Dakika Spor Galatasaray, Rodallega İçin Harekete Geçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement