Galatasaray, Sneijder'le Yolları Ayırıyor mu - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Sneijder'le Yolları Ayırıyor mu

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, Sneijder'in takımda kalıp kalmaması konusunda her şeyin olabileceğini ifade etti.

21.02.2015 09:34  Güncelleme: 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, Sivasspor ile oynayacakları karşılaşma öncesinde NTV Spor'a konuştu. Dürüst, Sneijder'in takımda kalıp kalmaması konusunda her şeyin olabileceğini ifade etti.

"HER ŞEY OLABİLİR"

Devre arası transfer döneminin en çok konuşulan ismi Sneijder konusuna değinen Dürüst, "Sneijder'in sözleşmesi gelecek sezon sona eriyor. Şu an aklımızda maçlar var. Transfer dönemi geldiğinde gereken yapılır. Öncelikli olan takımımızın ve kulübümüzün menfaatleri aynı zamanda oyuncunun da menfaatleri biraraya gelirse her şey olabilir.

"TRANSFERDE DAHA PROFESYONEL OLMALIYIZ"

Yeni yabancı kuralına hazırlandıklarını söyleyen Galatasaraylı yönetici, "Arkadaşlar yabancı sistemi ile ilgili çalıştı. Biz de Abdurrahim Bey ile birlikte bir toplantı yaptık. Biz de bir program yapacağız. Yönetimde olalım ya da olmayalım, bu 14 kuralı Galatasaray'a nasıl adapte olur çalışacağız. Ben memnunum. Bir esneklik sağlayacak. Ama daha profesyonel davranmak lazım. Transferler, profesyoneller tarafından yönlendirilmeli" şeklinde değerlendirme yaptı.

Galatasaray, Sneijder\'le Yolları Ayırıyor mu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray, Sneijder'le Yolları Ayırıyor mu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Ördek: Ya şeffaflık yok, ne halt dediginiz belli deil, abdürrahim denilen tayyip yalaka kralcısı sacma sapan konusuyo, ali dürüst sacmalıyo, yersuvat desen boşun önde gideni, içine ettiniz takımın 1 6 Yanıtla
  • Karahan: Sneyder gitsin Sabri Kalsın bi on yıl daha 3 2 Yanıtla
  • hülooğğğ: sivas maçında tepki olarak kendi kalesine gol atmasın 4 0 Yanıtla
  • Happy: Haberler bitti sanırım yine sneijder satılcak demeye basladı bizim medya.ulan utanmazlar adam gıtmıycem dıyo yönetim satmıcaz dıyo nebu satma hevesi be utanmaz herifler 3 1 Yanıtla
  • 7b: Saçma sapan haber 1 1 Yanıtla
  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement