Muslera, İngiltere Yolcusu - Son Dakika
Spor

Muslera, İngiltere Yolcusu

Muslera, İngiltere Yolcusu

Galatasaray yönetimi, Manchester City ve Liverpool'un peşinde olduğu Muslera'yı yüksek bir teklif gelmesi halinde satacak.

10.11.2014 09:45  Güncelleme: 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Takıma geldiğinden beri Galatasaraylı taraftarların gözbebeği haline gelen yıldız oyuncuyu Galatasaray maddi sebepler yüzünden elden çıkarmak istediği şeklinde senaryolar her gün konuşulurken, dış basından dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

TARAFTARIN EN SEVDİĞİ İSİM

2011'de Lazio'dan transfer edilen Fernando Muslera, Galatasaray'daki ilk haftalarında hem ona ödenen ücret hem de düşük performansı ile eleştiri oklarının hedefindeydi. Ama daha sonra gerçek kalitesini gösteren oyuncu, taraftarın da göz bebeği haline gelmişti.

ADI TRANSFER DEDİKODULARINA KARIŞTI

Galatasaray'da üç başarılı sezon geçiren Fernando Muslera, sözleşmesini de uzatmıştı. Fakat Galatasaray'ın yaşadığı maddi sıkıntılardan dolayı kaynak arayışına gittiğinin bilindiği günlerde, Fernando Muslera'nın da ismi transfer söylentilerine karışmaya başladı.

İNGİLTERE'YE GİDECEK İDDİASI

Buna göre ortaya atılan son iddia Muslera'nın İngiltere Premier Lig'den bir takıma transfer olacağı yönünde. NBC'nin kendi istihbaratına dayanarak yaptığı haberde, Galatasaray Fernando Muslera'yı satmak istiyor. Finansal sıkışıklık sebebi ile gelir arayışında olan Galatasaray, Fernando Muslera'yı 30 milyon Euro değerinde bir bedelle satmak istiyor.

LIVERPOOL VE CITY PEŞİNDE

Fernando Muslera'nın daha önce yaptığı "Hayalim bir gün Premier Lig'de oynamak. Her oyuncunun hyayali İngiltere'de yüksek seviyede futbol oynamaktır." açıklamalarına yer verilen haberde, İngiltere'ye gitmek isteyen Muslera'nın en ciddi talipleri Liverpool ve Manchester City olarak gösterildi. Özellikle Simon Mignolet'ten memnun olmayan Liverpool'un harekete geçebileceğini belirtildiği yazıda, Hart ile rekabete girecek bir kaleci arayan City'nin de bu transferin peşinde olduğu iddia edildi. Ayrıca Serie A takımlarından Milan'ın da Muslera'yı takip ettiği öne sürüldü.

Her ne kadar Muslera'nın Premier Lig'de oynama hayali olsa da Galatasaray'ın hayalden çok gelen en yüksek teklife evet diyeceği de belirtilen notlar arasında.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Muslera, İngiltere Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • MURAT: MUSLERA YERİ DOLMAYACAK KADAR KALİTELİ VE SEVDİĞİMİZ BİR KALECİ. AMA MUSLERA GALATASARAYDA YIPRANDI KENDİ İYİLİĞİ İÇİN GİTSİN. BEN GALATASARAYIN YERİNDE OLSAM SERKAN KIRINTILI ADINDA ASLAN YÜREKLİ VE MUSLERAYI ARATMAYACAK KALİTEDE BİR KALECİYİ GETİRİRİM. KENDİ FUTBOLCULARIMIZA ŞANS VERELİM ARTIK 17 1 Yanıtla

Advertisement