Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu: "Bir Umut Varsa Biz de Sonuna Kadar Onu Kovalamak İçin... - Son Dakika
Spor

Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu: "Bir Umut Varsa Biz de Sonuna Kadar Onu Kovalamak İçin...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun basın toplantısı - Fernando Muslera'nın konuşması - Galatasaraylı futbolcuların geçişi Maçın ardından- Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu: - "Bir umut varsa biz de sonuna kadar onu kovalamak için oynayacağız" UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Portekiz'in Benfica takımına deplasmanda 2-1 yenilen Galatasaray'da teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, gruptan çıkmak için sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.

04.11.2015 02:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun basın toplantısı - Fernando Muslera'nın konuşması - Galatasaraylı futbolcuların geçişi Maçın ardından- Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu: - "Bir umut varsa biz de sonuna kadar onu kovalamak için oynayacağız" UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Portekiz'in Benfica takımına deplasmanda 2-1 yenilen Galatasaray'da teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, gruptan çıkmak için sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.Hamzaoğlu maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında oyunun genelinde iyi oynadıklarını belirterek, "Zamansız yediğimiz ikinci gol bizi geride bıraktı. Sonlarda rakibi kendi sahasına kapattık. Belki zor görünüyor ama bir umut varsa biz de sonuna kadar onu kovalamak için oynayacağız. İki maçımız daha var ve kazanmak için sahaya çıkacağız" şeklinde konuştu.Başarılı teknik adam, Benfica'nın attığı gollerde savunmada yapılan hatalarla ilgili de "Hoş değil. Daha dikkatli olmamız lazım" değerlendirmesini yaptı. Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın sarı kart görerek bir sonraki maçta kart cezalısı durumuna düşmeleriyle ilgili yöneltilen bir soruya ise Galatasaray'ın teknik direktörü "Maç gergin bir atmosferde geçti. Sarı kart görmemeleri bizim dileğimizdi ama bazen anlamsız kart görülebiliyor" yanıtını verdi. - Burak ve Selçuk cezalı Galatasaray'ın milli futbolcuları Burak Yılmaz ile Selçuk İnan, Benfica karşısında gördükleri sarı kartla cezalı duruma düştü.Maçın Sırp hakemi Milorad Mazic, 41. dakikada Burak'a 55. dakikada da Selçuk'a sarı kart gösterdi. Böylece grupta dördüncü maçlar sonunda 3. kez sarı kartla cezalandırılan Burak ve Selçuk, takımlarını Atletico Madrid'le oynayacağı maçta yalnız bırakacak.Sarı-kırmızılıların 25 Kasım'da Atletico Madrid'i deplasmanda yenememesi durumunda Şampiyonlar Ligi'ne veda edeceği maçta Burak ve Selçuk forma giyemeyecek.Maçın ardından- Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Muslera: "Her şeyi kaybetmiş değiliz. Önümüzde alabileceğimiz 6 puan var" UEFA Şampiyonlar Ligi (C) Grubu'nda deplasmanda Benfica'ya 2-1 yenilen Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera "Her şeyi kaybetmiş değiliz. Önümüzde alabileceğimiz 6 puan var" dedi.Muslera maçın ardından gazetecilere yaptığı kısa değerlendirmede, çok büyük bir takıma karşı zor bir maç oynadıklarını söyledi.Henüz kaybettikleri bir şey olmadığını kaydeden Muslera, "Önümüzde alabileceğimiz 6 puan var. Futbolda her şey olabilir. Umarız bizim için en iyisi olur" şeklinde konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu: "Bir Umut Varsa Biz de Sonuna Kadar Onu Kovalamak İçin...
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu: 'Bir Umut Varsa Biz de Sonuna Kadar Onu Kovalamak İçin... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement