Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink: "Terim İsminden Etkilenmiyorum" - Son Dakika
Güncel

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink: "Terim İsminden Etkilenmiyorum"

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink: "Terim İsminden Etkilenmiyorum"

İSTANBUL / DHAGalatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Kayserispor deplasmanı öncesinde düzenlenen basın toplantısında medya mensuplarının sorularını cevapladı.

08.09.2016 19:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SERHAN TÜRK - İSTANBUL/ DHA

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Kayserispor deplasmanı öncesinde düzenlenen basın toplantısında medya mensuplarının sorularını cevapladı.

Teknik adamın açıklamaları şöyle;

"Zor bir maç, zor bir deplasman. Zor iki deplasmandan birini aştık. Ligin ilk haftasında iyi başlamayı hedefliyorduk. İki deplasmanda birini aştık şimdi sırada Kayseri var. İlk iki haftada 6 puan aldığımız için çok mutluyum. İki haftayı kıyasladığımızda ikinci maçta çok olumlu anlamda gelişme görebiliriz. Bundan dolayı da çok mutluyum. Çünkü hedefimiz şampiyonluk.

Serdar Milli Takıma seçildi ve 2 maçta oynadı onun için çok mutluyum. Orada oynadı ve maç oynadıkça güveni yerine gelecektir. Ama bizim çok futbolcumuz var ve rekabet sürecek. Bir futbolcu için Milli Takım'da oynamak çok büyük onurdur. Duruma göre birileri oynayacak, birileri yedek bekleyecek.

Öncelikle Wesley'in bu sezon için çok hırslı ve istekli olduğunu her maç gösterdiğini düşünüyorum. Milli maçta da kariyerinin sonuna gelen bir oyuncu değil, genç bir oyuncu gibi istekli çıktı. Hollanda Milli Takımı'nda gol attı ama umarım bizim maçlarda da gol atacaktır. Hollanda Milli Takımı'nın kaptanı olması ve hırsı bize ümit veriyor.

Geçen yıldan farklı bir karakterde bir orta sahamız var. Maçlar oynadıkça doğru sisteme dönüşeceğimizi düşünüyorum.

TERİM İSMİ ETKİLEMİYOR

Fatih Terim isminin anılması beni etkilemiyor herhangi bir şekilde.

Geçen seneki kadro ile şu andaki kadro arasında çok büyük fark var. Geçen seneyi çok iyi inceledik ve ona göre planlama yapıp oyuncular transfer ettik. Her pozisyonda iki oyuncumuz var. Rekabet düzeyi inanılmaz derecede yüksekte. Solbekte şu an sadece Carole var gibi ancak başka alternatiflerimiz de var. Nigel de Jonk hazır ve Kayseri'ye karşı oynayabilir.

Şu anda Podolski de sakat. Sinan forvet oynayabilir ama benim kafamdaki profilde çift forvette daha etkili olabileceğini düşünüyorum. Josue'nin de forvet oynayabilir ama istediğimiz gibi verim vermedi. Bruma forvette daha iyi oynadı.

Profesyonel futbol hayatında zor kararlar olabilir. Bazen zor ve hoş olmayan kararlar verebilirsiniz. Umut Bulut'un karakterini çok beğeniyorum. Geçen yıl da iyi niyetle yüzde yüzünü veren bir oyuncu. O'nu Kayseri'de göreceğim için çok mutlu olacağım ama Umut ne düşünür bilemem. Fatih Terim'in Galatasaray'da yaptıkları ortada. O'nu yargılamak çok anlamsız. Türk halkı Fatih Terim gibi bir teknik direktöre sahip olduğu için şanslı. Fatih Terim'in Milli Takım ile 7 senelik kontratı olduğuna göre çok önemli projeler var. Tekrar bu konuyu konuşmaya gerek yok."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink: 'Terim İsminden Etkilenmiyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement