Galatasaray Transfer Yapacak mı Yoksa Çözüm Takım İçinden mi Bulunacak? - Son Dakika
Spor

Galatasaray Transfer Yapacak mı Yoksa Çözüm Takım İçinden mi Bulunacak?

Galatasaray Transfer Yapacak mı Yoksa Çözüm Takım İçinden mi Bulunacak?

Galatasaray'da Semih Kaya, Koray Günter ve Burak Yılmaz'ın sakatlıkları Galatasaray'ı adeta karamsarlığa itti.

19.01.2015 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da Alanya'da düznelenen hazırlık turnuvasında Semih, Koray ve Burak'ın sakatlanması takım içinde morallerin bozulmasına sebep oldu.

Hazırlık kampı başladığından bu yana 'transfer yapmayacağız' açıklamalarında bulunan Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, yaşanılan sakatlıkların ardından harekete geçmeye hazırlanıyor. Zaten bir stoper arayışında olan sarı kırmızılı takımda ilk olarak defansa yapılacak takviye için adaylar belirlendi. İşte Galatasaray'da defansa yapılacak takviye için adı geçen isimler;

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve Abdürrahim Albayrak arasında geçen görüşmelerin ardından transfer hedefleri belirlendi. Galatasaray'ın stoper transferi için listesinde Serdar Aziz, Serdar Taşçı, Mustafa Yumlu ve Ahmet Çalık bulunuyor.

Serdar Aziz için Bursaspor'la lig araya girdiğinde temas geçen Galatasaray'ın olumsuz cevap alması bu transferi şimdilik zor kılarken asıl hedefin Serdar Taşçı olduğu ifade ediliyor. Spartak Moskova'da forma giyen futbolcunun kiralanması gündemde. Rusya Ligi'nin Nisan ayında başlayacak olması sebebiyle oyuncuyu o tarihe kadar kiralamak isteyen sarı kırmızılılar Rus kulübü ve Serdar'ın menajeriyle görüşecek.

Adaylar arasında bulunan Trabzonlu Mustafa Yumlu ve Gençlerbirliği'nden Ahmet Çalık'ı elindeki son alternatifler olarak tutan Galatasaray yönetimi Serdar Aziz ya da Serdar Taşçı transferlerinde sonuca ulaşamazsa bu iki oyuncudan birini transfer etmeye çalışacak.

Transferde düşünülen rakamlar olmazsa takım içinden çözülecek

Galatasaray'da listede bulunan isimlerin transferi için görüşmelere başlayacak olan yönetimin istedikleri futbolcular için düşündükleri rakamlarda anlaşamaması halinde transfer yapılmayacak. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu transfer yapılmazsa defansta Melo ve Hakan Balta ikilisine şans vermeyi planlarken orta sahada da Selçuk Emre ikilisini oynatacak.

Mustafa Göksel (@mgoksell)

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray Transfer Yapacak mı Yoksa Çözüm Takım İçinden mi Bulunacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement