Galatasaray Tribüne Gitmedi - Son Dakika
Spor

Galatasaray Tribüne Gitmedi

Galatasaray Tribüne Gitmedi

Galatasaray-Kasımpaşa maçında tribünler yine boştu. Türk Telekom Arena'da 11.500 taraftar tribündeki yerini aldı.

31.10.2014 22:43  Güncelleme: 23:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Başakşehir'e 4 gol yiyerek hezimete uğramasından sonra sarı kırmızılı ekibin Kasımpaşa maçına taraftarları da ilgi göstermedi.

Özellikle 2014-2015 sezonunda statlara girişte getirilen Passolig zorunluluğu sebebi ile taraftarların maçlara ilgisinin azalması sıkça tartışılan bir konu.

Galatasaray-Kasımpaşa maçında da bu durum değişmedi. 52.652 kişilik Türk Telekom Arena Stadı'na sadece 11.500 taraftar geldi. Böylece kombine alan taraftarların da büyük bir bölümü maça gelmedi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray Tribüne Gitmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • TACO: Berbat futbolu görmeye mi gidecek taraftar. . . . bu iyi bir mesaj 16 0 Yanıtla
  • 34 FB 34: gelsinler fenerli olsunlar 2 11 Yanıtla
  • GS: GS takımını yöeticileri ve futbolcuları ile birlikte toptan KÜREYECEKSİN. . . . sonra sil baştan GS lı olmanın ruhunu taşıyan, paraya önem vermeyen gençlerle takım kuracaksın 2-3 sene sonra Metin Oktay zamanındaki gibi bir GS ile her maça her yere başın dik gideceksin. . . . çözüm bence budur. . 5 1 Yanıtla
  • Cemo: iyi yapmislar, takim rezil futbol oynuyor ne gidecem. Benim kombinem var gitmedim cunku heyecan yokzevk yok. Bugunde maci aldik ama yine sansa kimse aldanmasin, son dakika golu ve ilk golumuzde ofsayt 4 1 Yanıtla

Advertisement