Galatasaray ve Fenerbahçe PFDK'ya Sevk Edildi - Son Dakika
Spor

Galatasaray ve Fenerbahçe PFDK'ya Sevk Edildi

Galatasaray ve Fenerbahçe PFDK\'ya Sevk Edildi

Galatasaray, derbide yaşanan olaylar nedeniyle, Fenerbahçe ise M. Başakşehir karşılaşmasındaki çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

10.05.2016 17:49  Güncelleme: 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevkleri açıkladı. Galatasaray Kulübü, Beşiktaş maçında yaşanan 'saha olayları' ve 'çirkin ve kötü tezahürat' nedeniyle PFDK'ya sevk edilirken, Fenerbahçe de Medipol Başakşehir maçındaki 'çirkin ve kötü tezahürat' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

YAPILAN AÇIKLAMADA ŞU ŞEKİLDE:

"Galatasaray Kulübü'nün 08.05.2016 tarihinde oynanan Galatasaray -Beşiktaş Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasındaki 'saha olayları' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

Fenerbahçe Kulübü'nün 09.05.2016 tarihinde oynanan Medipol Başakşehir FK-Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasındaki 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray ve Fenerbahçe PFDK'ya Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement