Galatasaray, Yeni Sezon Hazırlıklarına Devam Etti. - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Yeni Sezon Hazırlıklarına Devam Etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Antrenmandan görüntüler - Sarı-kırmızılıların antrenmanında teknik direktör Riekerink, futbolculara sert uyarılarda bulundu Yeni sezon hazırlıkları kapsamında İsviçre'de kamp yapan Galatasaray, çalışmalarına devam etti.

15.07.2016 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Antrenmandan görüntüler - Sarı-kırmızılıların antrenmanında teknik direktör Riekerink, futbolculara sert uyarılarda bulundu

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında İsviçre'de kamp yapan Galatasaray, çalışmalarına devam etti.

Gwatt bölgesinde gerçekleştirilen kampta sabah erken saatte ormanda kros yapan futbolcular, daha sonra teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde Lachen Stadı'nda çalıştı.

Basına açık gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde kondisyoner Michael Wenzel eşliğinde fiziksel çalışmalar gerçekleştiren sarı-kırmızılılar, daha sonra üç grup halinde dar alanda topa sahip olma çalışması yaptı.

Bu çalışma sırasında oyunu sık sık durduran teknik direktör Riekerink, özellikle hücum ve pres yapmaları konusunda futbolculara sert uyarılarda bulundu.

Kaleciler Cenk Gönen, Eray İşcan ve İsmail Çipe ise antrenör Fadıl Koşutan yönetiminde antrenman yaptı.

Sarı-kırmızılı takım, kamp çalışmalarını akşam antrenmanıyla sürdürecek.

Muslera yarın kampa katılacak

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, İsviçre'deki kampa yarın katılacak.

2016 Copa America'da Uruguay Milli Takımı ile mücadele ettiği için izinli olan Muslera'nın yarın kampa dahil olacağı bildirildi.

Koray Günter ameliyata hazırlanıyor

Galatasaray'ın Thun ile oynadığı hazırlık maçında sağ diz ön çapraz bağları kopan Koray Günter, ilerleyen günlerde ameliyat edilecek.

Kendisi için hazırlanan rehabilitasyon programı dahilinde çalışan Koray'ın, dizinin hazır hale gelmesinden sonra ameliyat edileceği açıklandı.

Galatasaray, Yeni Sezon Hazırlıklarına Devam Etti.
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray, Yeni Sezon Hazırlıklarına Devam Etti. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement