Galatasaraylı Basketbolcular, Yine Antrenmana Çıkmadı - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı Basketbolcular, Yine Antrenmana Çıkmadı

Galatasaray Liv Hospital oyuncuları, paralarının ödenmemesi nedeniyle 2. kez antrenmana çıkmadı. Antrenör Ergin Ataman, idmanı iptal etti.

21.01.2015 17:04  Güncelleme: 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Liv Hospital'da paraların ödenmemesi nedeniyle yaşanan kriz bugün de çözülemedi.

3 aydır alacaklarının verilmediğini gerekçe gösteren sarı kırmızılı basketbolcular, dün akşam yapılan antrenmanı boykot etmişti. Boykot haberinin medyada yer almasının ardından NTV Spor'a telefon bağlantısı yapan Galatasaray'ın basketboldan sorumlu yöneticisi Can Topsakal, krizin çözüleceğini belirtirken, oyuncular aleyhine sert açıklamalar yapmıştı.

"SORUN BANKADA"

Ödemedeki aksamanın banka hatası olduğunu öne süren Topsakal, "Oyuncularımıza 2 ay geriden gelerek ödeme yapıyoruz. Ama ödeme yapıyoruz. Bankada bir problem oldu. Hata yaptılar. Yarın (bugün) sorunu çözeceğiz. Benimle temasa geçmemelerine hem üzüldüm hem sinirlendim. Bu iş çözülecek. Yarın saat 17:00'de yapılacak antrenmana oyuncular katılacak" açıklamasını yapmıştı.

Galatasaray Liv Hospital, geçen hafta 20 bini aşkın seyircinin önünde Kızılyıldız'ı deplasmanda yenmeyi başarmıştı.

YİNE ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Can Topsakal, dün ifade ettiği üzere bugün oyuncularla bir araya geldi. Ancak kriz çözülmedi. Bazı oyuncular antrenmana çıkmayı kabul ederken, bazıları reddetti.

Anlaşma sağlanamayınca başantrenör Ergin Ataman, bu akşam saat 17.00'de yapılması gereken idmanı iptal etti.

YÖNETİM KURULU'NDA KRİZ MASAYA YATIRILDI

Bugün TT Arena'da gerçekleştirilen haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında ise basketbol şubesinde yaşanan kriz masaya yatırıldı. Yönetim oyunculara kısa sürede ödeme yaparak krizi çözme konusunda karar aldı.

Galatasaraylı Basketbolcular, Yine Antrenmana Çıkmadı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaraylı Basketbolcular, Yine Antrenmana Çıkmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Carşı: Puahahaha 10 2 Yanıtla
  • Nihat kılınç : Helal be büyük ülkemin büyük takımları 8 1 Yanıtla
  • Cemo: Iste monser Unal Aysalin biraktigi enkazdir bu. Yaziklar olsun senin gibi baskana, birde utanmadanhala transfer yapiyordu. Elindeki sporcularin parasini dahi odemeden kacti gitti 5 1 Yanıtla
  • dsvfv: bide oyuncuları suçlamıyorlarmı ne yüzsüz yönetici bunlar neymiş 2 ay geriden ödeme yapıyormuş ama yapıyormuş lafa bak iki ay geriden ödemeyi noırmal görüyor ama ödüyoruz diyor TBL inde oyuncusuna ödeme yapmayan varda biz bilmiyormuyuz ödeyemiorsan Fenerle Efesle sidik yarıştırma git konya ile uşak ile antep ile çekiş 3 0 Yanıtla
  • BABA: SIRADAN OYUNCUYA TİRLYON VERİRSEN BÖYLE ÇÖKERSİN. MADEM PARAN YOK AROYOYU GÖNDER 7 MİLYON VERME 0 0 Yanıtla
  • Galarasaray: Dayan aslanım bu zor günlerde geçer 0 0 Yanıtla

Advertisement