Galatasaraylı Eski Basketbolcunun Kızının Kaçırıldığı İddiası - Son Dakika
Güncel

Galatasaraylı Eski Basketbolcunun Kızının Kaçırıldığı İddiası

Galatasaraylı Eski Basketbolcunun Kızının Kaçırıldığı İddiası

Eski basketbolcu Yurdakul, 17 yaşındaki kızı Ege Yurdakul'u kaçırdığı iddia edilen kişinin ailesinin kendisine verdiği teslim sözünü tutmadığını söyledi.

01.08.2014 20:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaraylı eski basketbolcu Haşim Murat Yurdakul, iki gündür haber alamadıkları kızı Ege Yurdakul'un kaçırıldığını iddia ettiği kişinin kimliğinin belirlendiğini söyledi.

Yurdakul, yaptığı açıklamada, 17 yaşındaki kızını kaçıran kişinin ailesinden kızlarını saat 18.00'e kadar teslim sözü aldıklarını ancak kendilerine verilen sözün tutulmadığını belirtti.

Kızının bulunması için belli noktalarda eş zamanlı operasyonlar düzenlendiğini ancak sonuç alınamadığını anlatan Yurdakul, şunları söyledi:

"Avukatıma haber verdim. Bütün gün Bayramiç'te ailenin peşindeydi. Ezine, Bayramiç, Geyikli jandarmaları hep takipteydi. Getirdiğimiz belgeler üzerine sağ olsun savcı bey hemen arama iznini çıkarttı. Bazı ipuçlarını değerlendirerek kimin kızımızı alıkoyduğunu buldular. İsmiyle, köyleriyle, aileleriyle buldular. Fakat yapılan araştırmalarda aile eşrafı hepsi yerinde olmasına rağmen kızımla kızımı alıkoyan genç arkadaş ortalarda yoktu."

Kızını kaçırdığını iddia ettiği C.T'nin ailesiyle görüşüp kızını kendisine teslim etmeleri halinde tüm şikayetlerini geri çekeceğini de hatırlatan Yurdakul, ancak tüm iyi niyetinin suistimal edildiğini savunarak, şöyle konuştu:

"Annesi babası ve ağabeyiyle bugün yüz yüze yaptığım görüşmede, kendilerinden rica ettim. 'Bakın sizde çocuk sahibi insanlarsınız. Kızlarınız var. Bunun nasıl bir acı olduğunu bilirsiniz. Sizden şunu istiyorum. Bu işin vebali büyük, cezası ağır. Siz kızımı getirin. Ben gerekeni yaparım. Gerekirse şikayetimden vazgeçerim. Yeter ki kızımı bana sağlam teslim edin' dedim. 1 saate yakın görüştük. Kabul ettiler. Bugün akşam 17.00-18.00'e kadar süre istediler. Ağabeyi yerini bilmediğini, onu bulacağını ve kızımı bana ya da karakola teslim edeceğini söyledi. Ben de elimden gelen yardımı yapacaktım. Fakat bu saate kadar bekledik. Herhangi bir sonuç yok. Aile sürekli bizi oyalıyor. 2 gün geçti. Kızımın ne halde olduğunu düşünmek bile istemiyorum."

Kaçırıldıktan sonra kızından hiç haber alamadığını da ifade eden Yurdakul, bir gazetecinin "kızınızın hayatından endişe ediyor musunuz?" sorusuna ise "Bunu düşünmek bile istemiyorum" yanıtını verdi.

17 yaşındaki Ege Yurdakul, Geyikli beldesindeki yazlıklarına giderken, 30 Temmuz'da ortadan kaybolmuş, genç kızdan bugüne kadar herhangi bir haber alınamamıştı. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Galatasaraylı Eski Basketbolcunun Kızının Kaçırıldığı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement