Galatasaraylı Emre Çolak: Evet Teklif Var - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı Emre Çolak: Evet Teklif Var

Galatasaraylı Emre Çolak: Evet Teklif Var

Galatasaraylı futbolcu Emre Çolak, İspanya La Liga takımlarından Almeria'dan transfer teklifi aldığını ancak henüz durumunun netleşmediğini söyledi.

09.07.2014 11:35  Güncelleme: 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

La Liga takımlarından Almeria'nın transfer listesinde Galatasaraylı Emre Çolak, "Öyle bir teklif var ama beklemedeyiz" dedi.

"ÖYLE BİR TEKLİF VAR AMA BEKLEMEDEYİZ"

Sağlık kontrolü öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Emre, adının kiralık olarak İspanyol ekibiyle anıldığının hatırlatılması üzerine, "Öyle bir teklif var ama beklemedeyiz. Benim en büyük hedefim yurt dışında oynamak. Galatasaray'daki hedeflerimi tamamladıktan sonra kulübüm de beni bırakmak isterse transferi düşünmek isterim. Henüz belli değil ama en çok Galatasaray'da kalmayı ve 4. yıldızı takmayı arzuluyorum. Şartların da ne getireceğini de bilemiyorum" diye konuştu.

"ARDA'YLA KONUŞMADIM"

Teklifle ilgili Atletico Madrid forması giyen eski Galatasaraylı futbolcu Arda Turan ile görüşüp görüşmediği sorusu üzerine ise Emre, "Bu konuyla ilgili konuşmadım ama buradayken bana hep, 'Sen de benim yanıma geleceksin' diyordu. İnşallah bu şansı yakalarım" ifadelerini kullandı.

"BU SEZON DAHA İYİ OLMAYI HEDEFLİYORUZ"

Emre Çolak, yeni bir sezona başladıkları için heyecanlı olduklarını belirterek, "Yeni hocamız geldi. Artık yeni bir taktik ve çalışma şekli bizi bekliyor. Geçen sene çok iyi bir sezon geçirdik. Bu sezon yeni hocamızla daha iyi olmayı hedefliyoruz. Konuşmalara göre çok iyi, başarılı ve taktik anlayışı üst seviyede olan bir teknik direktörmüş. İnşallah bize de katkı sağlar ve sezon sonunda 4. yıldızı takarak, yolumuza devam ederiz" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaraylı Emre Çolak: Evet Teklif Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement