Galatasaraylı Yengeler, Derbi Maçın Biletlerini 1 Gün Önce İptal Etmiş - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı Yengeler, Derbi Maçın Biletlerini 1 Gün Önce İptal Etmiş

Sneijder, Muslera ve Linnes'in eşlerinin Fenerbahçe derbisi için yaptıkları bilet başvurularını, Taksim'de meydana gelen terör eylemi üzerine iptal ettikleri ortaya çıktı.

22.03.2016 08:16  Güncelleme: 08:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaraylı Sneijder, Muslera ve Linnes'in eşlerinin Fenerbahçe derbisi için yaptıkları bilet başvurularını, Taksim'in İstiklal Caddesi'nde meydana gelen hain saldırı üzerine iptal ettikleri öğrenildi.

DERBİ İÇİN BİLET TALEP ETTİLER

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin terör endişesi nedeniyle ertelenmesinin yankıları sürerken, maç öncesinde sarı kırmızılı takımda önemli gelişmeler yaşandı. Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe, Fernando Muslera'nın eşi Patricia ve Martin Linnes'in eşi ile arkadaşları Fenerbahçe maçı için kulüpten bilet talep etti.

TERÖR SALDIRISI SONRASI İPTAL ETTİLER

Ancak cumartesi günü Taksim'de meydana gelen canlı bomba saldırısı futbolcu eşlerini ve yakınlarını tedirgin etti. Yaşanan olay sonrası büyük korku yaşayan üç oyuncunun eşleri derbi maç için yaptıkları bilet taleplerini iptal etti. (Kaynak: Hürriyet)

Galatasaraylı Yengeler, Derbi Maçın Biletlerini 1 Gün Önce İptal Etmiş

Son Dakika Spor Galatasaraylı Yengeler, Derbi Maçın Biletlerini 1 Gün Önce İptal Etmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ANTİ AKP: ATATÜRK İLKE İNKILAP DÜŞMANLARI CUMHURİYET DÜŞMANLARI DEMOKRASİ DÜŞMANLARI BAYRAK DÜŞMANLARI HAK VE ADALET DÜŞMANLARI DOĞRU TARTI VE DOĞRU TERAZİ DÜŞMANLARI ÜRETİM VE İLERİCİLİK DÜŞMANLARI AT GÖZLÜĞÜ TAKMIŞ SAHTE HİLAFETÇİLER MENEMEN OLAYLARINDA TEĞMEN KUBİLAY I ŞEHİT EDEN ZİHNİYETİN DEVAMI OLAN SİZLER GERİCİLER ÖRÜMCEK BEYİNLİLER ALLAH İLE ALDATAN SAHTEKAR DİNCİ TAKIMI MÜSLÜMAN GÖRÜNÜMLÜ ALLAH İLE ALDATAN RANTİYECİLER SİYONİSTLER İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNİN MÜDAVİMLERİ KIYAMET FİTNECİLERİ. . 9 11 Yanıtla
  • Bizden mi bunlar: Bu ülkeden ekmek yiyorsunuz, krallar gibisiniz Yaptığıniz cok yanlis yengeler. 16 3 Yanıtla
  • kayyum: Millet bizim gibi mal mı??? Önlemini aliyorlar..canlarinin kiymetini biliyorlar..hem nerden yengeniz oluyor bunlar sizin????? 11 3 Yanıtla
  • Erkek: Dis görünüsten önce huyu önemli millet tutturmus güzel diye gidiyor moda pesinde 5 1 Yanıtla

Advertisement