Galatasaraylı Yönetici: 3 Oyuncu Transfer Edeceğiz - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı Yönetici: 3 Oyuncu Transfer Edeceğiz

Galatasaraylı yöneticisi Levent Nazifoğlu transfer konusuna açıklık getirerek "Çok fazla oyuncuyla görüşüyoruz. Herhalde 3 civarında oyuncu alacağız" dedi.

21.07.2016 14:59  Güncelleme: 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu, sarı-kırmızılı kulübün transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. GS TV'ye konuşan Nazifoğlu merak edilen birçok konuya açıklık getirdi. İşte Levent Nazifoğlu'nun açıklamaları:

"BRUMA, BİZİMLE KALACAK"

PSV'nin istediği Bruma hakkında konuşan Levent Nazifoğlu, "Bruma, bizimle kalacak hiçbir takıma vermeyeceğiz" dedi.

"ORTA SAHA VE FORVETE TAKVİYELER OLACAK"

Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Levent Nazifoğlu, "Baya bir oyuncu kaybettik, yerlerine isimler alacağız. Hem orta sahaya hem de forvete takviyeler yapacağız. Olaylar biraz gecikmesine neden oldu" ifadelerini kullandı.

"DZEMALI O ZAMAN PARAYI GETİRECEK, GİDECEK"

Blerim Dzemaili'nin ayrılmak isteğine cevap veren sarı-kırmızılı yönetici, "Yeni moda çıktı, futbolcu gitmek istiyormuş. Koşulları vardır, yerine getir git. Gitmek istiyorsa para getirecek. Dzemaili gitmek istiyorsa son yılki maaşını getirecek, gidecek. Bunu Dzemaili için değil genel olarak söylüyorum. şeklinde konuştu.

"HERHALDE 3 OYUNCU ALACAĞIZ"

Alacakları oyuncu sayısı sorulması üzerine açıklama yapan Nazifoğlu, "Çok fazla oyuncuyla görüşüyoruz. Teknik heyetle de konuşuyoruz. Herhalde 3 civarında oyuncu alacağız" dedi.

"SNEIJDER VE MUSLERA GİTMEYECEK"

Wesley Sneijder ve Fernando Muslera'nın ayrılmayacağının altını çizen Nazifoğlu, "Sneijder, bize kalacağını ve çok mutlu olduğunu söyledi. Kampta da yeni transfer gibi çalışıyor. Muslera ile böyle bir konu gündeme bile gelmedi. Zaten teklif gelse herkesin hem fikir olacağı bir teklif gelmez satmayı düşünmüyoruz" açıklamasını yaptı.

"LUCAS LEIVA İLE İLGİLENİYORUZ"

Liverpool'da oynayan orta saha oyuncusu Lucas Leiva'yı istediklerini doğrulayan sarı-kırmızılı yönetici, "Lucas Leiva ilgilendiğimiz futbolculardan biri. Başka oyuncular da var. Onlardan birisini alacağız" diye konuştu.

"M.CITY, DENAYER'İ BIRAKIRSA BİZE GELİR"

Levent Nazifoğlu geçen sezon Manchester City'den kiraladıkları Jason Denayer için ise "Denayer'i almak elimizde değil, kulübü var. Manchester City, bırakırsa bize gelmek isteyecektir. Ne biz ne de Riekerink buna hayır der" sözleriyle açıklamalarına son verdi.

"TAKIMDAN GİDECEKLERİ BELİRLEDİK"

Galatasaray'dan gidecekleri belli olduğunu söyleyen Nazifoğlu "Jan Olde Riekerink, bize raporunu verdi. Dursun ve Mehmet Özbek'le Riekerink'in raporunu görüştük. Gidecekleri belirledik ve Danimarka'ya götürmeyeceğiz" diyerek net cümleler kullandı.

Galatasaraylı Yönetici: 3 Oyuncu Transfer Edeceğiz

Son Dakika Spor Galatasaraylı Yönetici: 3 Oyuncu Transfer Edeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement