Galaxy akıllı telefon ve tabletler "Android Enterprise Recommended" programına dahil oluyor - Son Dakika
Ekonomi

Galaxy akıllı telefon ve tabletler "Android Enterprise Recommended" programına dahil oluyor

Galaxy akıllı telefon ve tabletler "Android Enterprise Recommended" programına dahil oluyor

Samsung, Google ile sürdürdüğü uzun soluklu ortaklık kapsamında, "Android Enterprise Recommended" programına dahil olacağını duyurdu.

18.11.2020 10:27  Güncelleme: 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsung, Google ile sürdürdüğü uzun soluklu ortaklık kapsamında, "Android Enterprise Recommended" programına dahil olacağını duyurdu.

Samsung Electronics tarafından yapılan açıklamaya göre, Samsung'un bu programa dahil olmasıyla birlikte, Samsung cihazlarının Google tarafından işletmelere tavsiye edilen yazılım ve donanım gereksinimlerini karşıladığı ve hatta bunları karşılamanın ötesine geçtiği bir kez daha kanıtlanmış oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Samsung Electronics Mobil İletişim İşi Küresel Mobil B2B Ekibi Başkan Yardımcısı KC Choi, Samsung olarak özelleştirilebilir donanım, yönetimi kolay yazılım ve uçtan uca güvenlik içeren, sektöre öncülük eden bir hizmet sunduklarını belirterek, "kurumsal müşterilerimizin, işletmelerini dijital çağa ayak uyduracak şekilde modernleştirmelerini destekliyoruz. Android Enterprise Recommended programına katılarak kurumsal müşterilerimizin, Google'ın güvenlik, üretkenlik ve esneklik standartlarını karşılamalarını ve hatta bu standartların ötesine geçerek, çalışanlarını koruyan, etkileşimde kalmalarını sağlayan ve operasyonel verimliliği artıran bir mobil deneyim oluşturmalarını kolaylaştırıyoruz." ifadelerini kullandı.

Google Android Enterprise Genel Müdürü David Still, "İşletmelere çok iyi mobil deneyimler sunmak için uzun süredir devam eden ortaklığımızın üzerine inşa edilen Android Enterprise Recommended programına, Samsung Galaxy akıllı telefonlarını ve tabletlerini dahil etmek bize heyecan veriyor. Samsung'un programa katılımı, Google müşterilerinin üst düzey güvenlik, verimlilik ve üretkenlik sunan cihazlara erişmesini sağlıyor; gelecekte de Samsung ile birlikte daha fazlasını yapmayı umut ediyoruz." açıklamasında bulundu.

"Kurumsal işletmelere sağlayabileceği faydaların bir diğer göstergesi"

SAP SE Android Deneyimi Başkanı Christian Lohde, SAP'ın, çalışanların üretkenliğini ve genel refahını iyileştirmede mobil teknolojinin olumlu etkisini anlayan ilk şirketlerden biri olduğunu vurgulayarak, "Samsung'un mobil kurumsal çözümleri, cihazları kolayca entegre etmek ve işletmemizin her zaman çalışır durumda olmasını sağlamak üzere kendi altyapımız dahilinde çalışmamıza olanak tanıyor. Android Enterprise Recommended programına dahil olması Samsung'un kurumsal işletmelere sağlayabileceği faydaların bir diğer göstergesi." değerlendirmesinde bulundu.

Centrica Mobil Telekomünikasyon Başkanı Andy Warren da konuyla ilgili, "Centrica olarak müşterilerimiz için mümkün olan en iyi deneyimi sağlamak için mobil iş gücüne güveniyoruz. Samsung, mobil filomuzun çevrimiçi kalmasını ve bugün işletmeyi etkileyen en son tehditlere karşı korunmasını sağlıyor; Android Enterprise Recommended programına dahil edildikten sonra daha fazla Samsung ürünü kullanmayı sabırsızlıkla bekliyoruz." yorumunu yaptı.

Galaxy S20, Galaxy Note20, Galaxy Tab S7 | S7 + gibi Android 11 ve üst sürümlerine sahip Galaxy cihazları ve XCover Pro'yu içeren dayanıklı cihazlar, Android Enterprise Recommended programının bir parçası haline gelecek. Bu sayede, müşterilere Google'ın standart gereksinimlerini karşılayan daha fazla seçenek sunulmasının yanı sıra işletmeler için sürekli cihaz performansı ve kullanıcı deneyimi sağlanmış olacak. Google ve Samsung, her yerdeki kurumsal müşterilerin dijital dönüşüm hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için sınırları birlikte zorlamaya ve müşterilere mümkün olan en iyi deneyimleri sunmaya devam edecek.

Samsung ve Google, çok uzun zamandır işletmelere mümkün olan en iyi ve en güvenli mobil deneyimini sunmak amacıyla yakın bir iş birliği içinde çalışıyor. İki şirket, işletmelerin günümüzde karşılaştığı en acil zorlukları çözüme kavuşturmak, üretkenliği devam ettirmek, iş gücünü korumak ve esneklik sunmak amacıyla yaklaşık on yıl önce güçlerini birleştirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Galaxy akıllı telefon ve tabletler 'Android Enterprise Recommended' programına dahil oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ordu Büyükşehir Belediyesi, Şehir Mobilyası Üreterek Tasarruf Sağladı
    15:14 Ordu Büyükşehir Belediyesi, Şehir Mobilyası Üreterek Tasarruf Sağladı

    Ordu Büyükşehir Belediyesi, parklara konulan malzemeleri kendi atölyelerinde üreterek yaklaşık 49 milyon lira tasarruf sağladı. Büyükşehir Belediyesi, 5 yıldır tüm alanlarda düşünen, üreten ve yarışan Ordu düşüncesini uygulayarak 19 ilçede birçok park inşa etti ve mevcut parklara modern bir kimlik kazandırdı.

  • Corendon Turizm Grubu, Alanya için 2024 sezonu operasyonlarını paylaştı
    15:12 Corendon Turizm Grubu, Alanya için 2024 sezonu operasyonlarını paylaştı

    Corendon Turizm Grubu, Alanya için planladığı operasyonları düzenlediği toplantıda paylaştı. Grup, 2024 sezonunda Alanya'ya 120 binden fazla koltuk arzı sunacak.

  • Çin Sanayi Şirketleri Kar Artışıyla İş Olanaklarına İyimser Bakıyor
    15:08 Çin Sanayi Şirketleri Kar Artışıyla İş Olanaklarına İyimser Bakıyor

    Çin'in önde gelen sanayi şirketleri, karlarındaki daimi artış sayesinde iş olanakları konusunda iyimserliğini koruyor. İmalat sektöründeki özel yatırımların bu yılın ilk çeyreğinde yüzde 11,9 arttığı belirtilirken, şirketlerin yüzde 76'sının sanayi üretimlerinin bu yılın ikinci çeyreğinde büyümesini ya da sabit kalmasını beklediği ifade edildi. Büyük sanayi işletmelerinin sayısının da arttığı ve karlarının yükseldiği açıklandı.

  • Bitlis'te Çiriş Otu Satışı Başladı
    14:54 Bitlis'te Çiriş Otu Satışı Başladı

    Bitlis'in Güroymak ilçesinde, ilkbaharın gelişiyle dağlık ve ormanlık arazilerde toplanan çiriş otu tezgahlarda satılmaya başlandı. Vatandaşlar, çiriş otunu ilçe merkezine getirerek kurdukları tezgahlarda satışa sunuyor. Çiriş otu, çorba, yumurta, pilav ve börek yapımında kullanılıyor ve doğal olduğu için çeşitli hastalıklara iyi geliyor.

  • Hakkari Dağlarında Doğal Bitkilerin Satışı
    14:53 Hakkari Dağlarında Doğal Bitkilerin Satışı

    Hakkari'nin Çukurca ilçesinin sınır kesimlerinde doğal olarak yetişen ve baharın habercisi olan bitkiler, vatandaşlar tarafından toplanarak satışa sunuluyor. Dağlardan toplanan bu bitkiler, Hakkari merkez ve Çukurca ilçesi bölgesinde çarşı merkezinde satılarak aile ekonomilerine katkı sağlıyor. Seyyar satıcılık yapan Cengiz Baygun, şifalı bitkileri toplayarak pazarda satışını gerçekleştiriyor ve bu işi yapmasının sebebi olarak başka bir işinin olmamasını gösteriyor.

  • Seferihisar Belediyesi Gödence Köyü'nde Sakız Ağacı Dikti
    14:44 Seferihisar Belediyesi Gödence Köyü'nde Sakız Ağacı Dikti

    Seferihisar Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, Gödence Köyü'ndeki 30 dönümlük araziye 50 adet sakız ağacı dikerek ilçedeki tarım çeşitliliğini artırmayı hedefliyor.


Advertisement