Galaxy Alpha'nın Yeni Ekran Bilgileri Geldi - Son Dakika
Teknoloji

Galaxy Alpha'nın Yeni Ekran Bilgileri Geldi

Galaxy Alpha\'nın Yeni Ekran Bilgileri Geldi

Samnsung'un son zamanlarda sızıntılar ile gündeme gelen akıllı telefonu Galaxy Alpha'nın ekran detayları belli oldu.

29.07.2014 00:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Furkan Yaldız - -

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un uzun zamandır gündeme gelen Galaxy Alpha adlı akıllı telefonuna dair yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde Galaxy Alpha'nın sınırlı sayıda olabileceği bilgileri gelmişti. Bugün ise söz konusu akıllı telefonun ekranına dair bilgiler ortaya çıktı.


Bildiğiniz gibi daha önceden Galaxy Alpha adlı akıllı telefondaki ekranın QHD yahut Full HD (1080p) çözünürlüğünde olacağı iddia edilmişti. Ancak şirketi yakından takip eden Sammobile'ın elde etmiş olduğu bilgiler bu durumu değiştirdi. Yeni bilgilere göre cihaz, 4.7 inç büyüklüğünde ve 720 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip olacak.


Suni deri kaplamalı ve alüminyum çerçeveli olması beklenen telefonun muhtemel özellikleri ise şöyle; 32GB dahili depolama alanı, 2GB RAM, parmak izi tarayıcı, kalp hızı sensörü, nano SIM kart yuvası ve Android 4.4 KitKat.


Galaxy Alpha'nın LTE-A bağlantı desteği ile birlikte Güney Kore'de satışa çıkması bekleniyor. Uluslararası pazarlar gelip gelmeyeceği hakkında ise henüz bir bilgi mevcut değil.

Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Galaxy Alpha'nın Yeni Ekran Bilgileri Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement