Galaxy Note 4'ün Duvar Kağıdı Ortaya Çıktı - Son Dakika
Teknoloji

Galaxy Note 4'ün Duvar Kağıdı Ortaya Çıktı

Galaxy Note 4\'ün Duvar Kağıdı Ortaya Çıktı

Note 4 için geri sayım devam ederken merakla beklenen cihaza dair bilgiler de gelmeye devam ediyor.

28.08.2014 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Furkan Yaldız - -

Çok yakında düzenlenecek olan IFA 2014 öncesi Samsung'un yeni nesil Note cihazına dair bilgiler gelmeye devam ediyor. Berlin'de düzenlenecek olan ekinlikte resmi olarak duyurulması beklenen Galaxy Note 4'ün bu zamana kadar neredeyse tüm ayrıntıları belli oldu. Bu sefer gelen yeni sızıntılar ise Note 4'ün duvar kağıdını ortaya çıkardı.


Tam olarak 5.7 inç büyüklüğünde ve 2560 x 1440 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip Galaxy Note 4 için hazırlanan duvar kağıdını aşağıda görebilirsiniz. Qualcomm Snapdragon 805 ve Samsung Exynos 5433 olmak üzere iki farklı işlemci barındıran versiyonlar ile birlikte gelmesi beklenen Galaxy Note 4'ün 3GB ya da 4GB RAM'e sahip olacağı söyleniyor. Arka tarafında 16MP'lik kamera ve ön tarafında ise 3.7MP'lik ikinci kamera barındıracak olan cihazda, 32GB dahili depolama alanı ve microSD kart desteği bulunuyor. Ayrıca cihaz parmak izi okuyucu sensörüne de sahip olabilir.


Samsung'un IFA 2014 basın etkinliği 3 Eylül tarihinde gerçekleşecek. Galaxy Note 4'ün de bu tarihte resmiyete kavuşması bekleniyor.



Büyük hali için buraya tıklayın.



Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Galaxy Note 4'ün Duvar Kağıdı Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement