Galaxy Note 4'ün Youm Ekranlı Patenti - Son Dakika
Teknoloji

Galaxy Note 4'ün Youm Ekranlı Patenti

Galaxy Note 4\'ün Youm Ekranlı Patenti

Samsung'un merakla beklenen yeni nesil Galaxy Note modeline dair bilgiler gelmeye devam ediyor.

23.04.2014 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Furkan Yaldız - -

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un yeni amiral gemisini ve giyilebilir cihazlarını duyurmasının ardından gözler Galaxy Note 4'e çevrildi. Merakla beklenen yeni nesil Galaxy Note modeline dair söylenti ve sızıntılar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde söz konusu phablet cihazın, 3 kenarlı esneyebilir Youm ekrana sahip olacağı söylentileri gündeme gelmişti. Bugün ise Galaxy Note 4'ün patent görselleri ortaya çıktı.


Gün yüzüne çıkan patent görselleri ise Youm ekranı bir nebze de olsa doğruluyor. Olası bir telefon için patent başvurusu yapan Samsung, daha önce Galaxy Round adını taşıyan telefonda kullanmış olduğu teknolojinin benzerine yeni nesil Galaxy Note modelinde de yer verebilir. Söz konusu patent görsellerine baktığımızda ise yuvarlatılmış ekrandan ziyade uygulama ve ayarların kısayolları da görülüyor.


Galaxy Note 4'ün Eylül ayında Berlin'de düzenlenecek olan IFA 2014'te tanıtılması bekleniyor. Youm ekranların tam olarak neye benzediğini görmek isterseniz, uzun zaman önce ortaya çıkan videoyu izleyebilirsiniz.




Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Galaxy Note 4'ün Youm Ekranlı Patenti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement