Galaxy Note 5'in S Pen'le Birlikte Yeni Fotoğrafları Sızdı - Son Dakika
Teknoloji

Galaxy Note 5'in S Pen'le Birlikte Yeni Fotoğrafları Sızdı

Galaxy Note 5\'in S Pen\'le Birlikte Yeni Fotoğrafları Sızdı

Samsung'un yeni amiral gemisiyle ilgili kaçaklar bitmek bilmiyor.

27.07.2015 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Sızıntı listesinde HTC bir numaradaydı, ancak Samsung merakla beklenen phablet cihazı Note 5'le birlikte liderliği ele geçirdi. Note 5'in sızıntıları haftadan güne, günden ise neredeyse saatte düşmüş halde. Son olarak cihazın ve S Pen'in gözüktüğü yeni görseller internete düştü.


Görsellerin birinde AT&T uygulaması yüklü Note 5 yer alıyor. Diğeri ise S Pen hakkında biraz daha fikir veriyor. Hatırlarsanız kısa süre önce yayınlanan raporda Koreli kaynaklar S Pen'in eski Note modellerinde olduğu gibi elle çıkarılacağını ileri sürmüştü. Son sızıntı fotoğrafta ise kullanıcının parmağını kullanarak S Pen'i yuvasından çıkaracağı küçük boşluk belli oluyor. Yani kaynakların söyledikleriyle görsel bir hayli uyumlu.



Samsung, S Pen'in otomatik olarak çıkacağı çözüm üstüne patent almış ve Note 5'te bu özelliğin olabileceğine dair spekülasyonlar olmuştu. Gerçi ben patentin Note 6'dan önce kullanılacağını pek sanmıyordum ve tahminim doğru çıktı. Galaxy Note 5'in S6 Edge Plus ile birlikte 13 Ağustos'ta tanıtılması bekleniyor.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Galaxy Note 5'in S Pen'le Birlikte Yeni Fotoğrafları Sızdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement